Pehmeää

Viime päivät ovat taas hujahtaneet reissussa ja siitä johtuen täälläkin on ollut pientä blogihiljaisuutta ilmassa. Vähän kiirettä pukkaa tällä hetkellä, mutta eiköhän se tästä vielä jouluun mennessä rauhoitu… Vaikka blogissa on vähän verkkaisempaa, koitan päivittää Instagramia vastaavasti vähän ahkerammin. Mun juttuja löytyy siis sieltä merkillä @pihkala.
 
Kotiuduin juuri reissulta ja linnottauduin sohvalle, nyt viikonloppu saa vihdoin alkaa. En ole juuri ennättänyt koneelle, joten tämä ilta hujahtaakin kepoisesti lempiblogien parissa inspiroituen. Tällä hetkellä olen aika ihastunut kuvien hentoon puuteriroosaan, sävyä vilahtelee tällä hetkellä aika monessa paikassa. Kiva pehmennys mustavalkoharmaan sekaan.
 
Ja tosiaan, samaan teemaan menee sattumoisin myös tämä alla oleva aika ihana uutuustuoli. Mitä lie pehmeyden kaipuuta marraskuun keskelle, kun kaikki feminiiniset  muodot ja sävyt tuntuvat viehättävän…

Mukavaa lauantai-iltaa teille!

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Mie oon ihaillut Hayn vaaleanpunaista, hieman 50-luvun henkistä tuolia. Muut värit eivät näytä yhtä kauniilta siinä tuolissa kuin hento roosa.

  • 4.1

   sanoo

   Kaunis on tosiaan! Eipä meilläkään ole moiselle tilaa, eikä budjettiakaan, aina voi sentään haaveilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *