Pantone-leivoksia

kuvat Designboom
Nam, miten herkulliselta – ja hauskalta – nämä Pantonen värikoodien mukaan tehdyt leivokset näyttävät! Kun näin kuvia ensi kertaa, luulin, että kyse on pelkästään Pantonelle stailatuista kuvista. Nämä ovat kuitenkin ihka oikeita leivoksia, joiden reseptit löytyvät ranskalaisesta Fricote-lehdestä. Leivosten takana on niin ikään ranskalainen food designer Emilie De Griottes, jonka blogista löytyy rutkasti lisää ihania ruoka-aiheisia kuvia.
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Ihanan näköisiä, suorastaan syötäviä värejä!
  Vanhoja postauksia selaillessa huomasin, että opiskelet Lahdessa. Olisin itsekin kiinnostunut alasta ja ajattelin hakea kouluun nyt keväällä. Päätin udella millainen pohjakoulutuksesi on? Pääsitkö ensimmäisellä yrittämällä sisään ja millainen valnitakoe tilaisuus oli? Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastailla!

  Hilla

 2. 2

  sanoo

  Toki saa udella 🙂 Olen suorittanut lukion jälkeen sisustusartesaanin tutkinnon, jolla hain tuonne Lahteen. Aikuispuolella vaaditaan jonkinlainen pohjakoulutus ja työkokemusta alalta, nuorten puolella ei tällaisia vaatimuksia ole. Meillä aikuispuolella valintakokeet kestivät päivän, kun nuorten puolella ne taitavat olla nelipäiväiset. Kokeissa oli suunnittelutehtävä, muotoilutehtävä ja haastattelu. Näiden lisäksi piti tehdä jokunen ennakkotehtävä hakuvaiheessa. Pääsin sisään ekalla yrittämällä.

  Suosittelen kyllä muotsikkaa lämpimästi, opetus on laadukasta ja asiantuntevaa. Tsemppiä hakuun! 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Kiitos nopeasta vastauksesta! Tsemppiä tosiaan tarvitaan. Katsotaan kuinka käy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *