Paikkani auringossa

Tänään aurinko paistoi sen verran mukavasti, että raahasin tuolini pihan aurinkoisimpaan ja suojaisimpaan kulmaan ja nautiskelin siinä loppukesän lämmöstä. Hain pihalle ison kimpun auringonkukkia, tässä lähellä niitä kasvaa kokonainen pelto, ja kukat ovat sieltä vapaasti poimittavina. Nuo näyttävät kukat ovat vaihteeksi aika kivoja, ja niin tätä loppukesää.

Vaikka kesää onkin vielä hetkinen jäljellä, pitäisi sitä kai pikkuhiljaa alkaa ajatella vähän syysjuttujakin. Laittaa puutarhaa syyskuntoon ja sisällekin taas pientä freesausta. Taljat ovat vielä tiukasti varastossa, mutta ensimmäiset kynttilänjalat ovat jo ilmestyneet pöydälle. Onkos teillä jo syysjutut mielessä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Väistämättäkin alkaa ajatukset kallistumaan sinne syksyyn. Olen mm. nostanut jo tuikkukipot olohuoneen pöydälle, mutta en ole vielä poltellut niissä tuikkuja vaikka monena iltana onkin ollut jo varsin hämärää ja ulos katsoessa koleaa ja sateista.

  Näyttävä auringonkukkakimppu! 🙂

  • 1.1

   sanoo

   No vähän sama juttu, vielä ei ole kynttiläkausi kunnolla korkattu vaikka kipot jo esillä ovatkin. Täytyy kyllä myöntää, että vaikka rakastankin kesää, niin ihan vähän odotan jo sitä hetkeä kun saa sytyttää takan ensi kertaa. Siinä on niin oma tunnelmansa! 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Niin ovat, ja erityisen huikeita juuri pellolla kasvaessaan yhtenä isona ryppäänä… Täytyykin mennä seuraavaksi kameran kanssa, kunhan kukinta tästä vielä pikkuisen edistyisi.

  • 3.1

   sanoo

   Ne ovat kyllä kauniita! Tykkään kaikista sesonkijutuista, ja nämä ovat kyllä niin ehtaa loppukesää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *