OUT OF OFFICE

Tällaisissa maisemissa sitä on tullut häärättyä osa tästä keväästä. Näin äkkiä en keksi suunnittelutoimistolle inspiroivampaa paikkaa kuin vanha loft-henkinen rakennus isoine ruutuikkunoineen. Kauniissa ympäristössä on ilo työskennellä ja luovuuskin kukkii ihan eri tavalla, se on tullut moneen kertaan todettua.
Meillä kotona puolestaan näkymät ovat kaikkea muuta kuin inspiroivat. Sohva lähti uuteen hyvään kotiin, ja olohuoneessa on nyt sohvanmentävä ammottava aukko. Väliaikaiseen säilytykseen on lähtenyt myös mm. molemmat vanhat senkit, joten viimeiset päivät elellään aika pelkistetyissä tunnelmissa, suunnilleen sängyn ja ruokapöydän varassa. Ajatella – kohta asutaan jo ihan toisessa osoitteessa ja tämä koti on muisto vain! Toinen älytön asia on parin päivän päästä starttaava ensimmäinen osa kesälomastani. Eli todellakin tunnelmat alkaa olla out of office nyt. 

Hullua, kuinka aika kuluu!

Couple of shots from the office I have worked in during this spring. Old loft garage is such an inspiring place to work, it´s much more easier to be creative in a beautiful surroundings!
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos kiitos! Vielä pari päivää töitä, sitten saa syventyä muuttotohinoihin ihan kunnolla. 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Joo eikös, heh. Tila on muodostunut tässä pikkuhiljaa oikein kivaksi, vielä muutama täydennys niin avot!

 1. 5

  Anonyymi sanoo

  Ihania kuvia jälleen kerran! Kiinnostuin tuosta naulakkoratkaisusta. Onko metallirunko jokin vanha sängynpääty tms. tai onko se uusi? Tarvitsemme uuteen eteiseemme ilmavan & kapeaan tilaan sopivan, tuohon ihastuin.

  Marika

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos! Tuo naulakko on tehty itse metalliputkesta taivuttamalla ja hitsaamalla. Uskoisin, että monet metallisepät tekevät tuollaisia ihan käden käänteessä. Annaleenas Hem-blogin Annaleenalla on myös myynnissä samantyyppinen ratkaisu, kannattaa kurkata sekin.

  • 7.1

   sanoo

   Pöydän on valmistanut salolainen ProtosDemos -niminen puusepänalan yritys, googlaamalla löydät heidän yhteystietonsa. Luulisin, että pöytää saisi hyvinkin eri kokoisina ja myös eri materiaaleista, kannattaa siis kysellä rohkeasti eri vaihtoehdoista valmistajalta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *