Opetustauluja

kuva Kitka

Tässä kuvassa on jotenkin ihana mökkitunnelma, perinteinen mutta kuitenkin samalla ajaton ja skarppi. Olen viime aikoina kehittänyt jonkinlaisen himotuksen noihin vanhoihin opetustauluihin, tuollaiselle olisi juuri sopiva paikka saunatuvassamme. Nuo taitavat vain olla nykyään monen muunkin mieleen ja sitä myötä aika haluttua tavaraa… Moderna Museet myy kuitenkin ihan kivannäköistä vastinetta, josta kuva alla. Eihän se sama asia ole kuin aito vanha, mutta jonkunmoinen fiilis tuostakin jo välittyy. Pitäisköhän tilata?

Kommentit
 1. 5

  sanoo

  Just pyörittelin mustapohjaista vanhaa kasviaiheista koulutaulua kirpparilla, se oli tosi kaunis ja vähän harmitti että epäröin -se meni. Todella kivoja. Tilaa -sanon minä.

  • 5.1

   sanoo

   No höh. Nuo taitavat olla aika haluttuja, ei parane kauaa epäröidä 🙂 Hinta on vaan valitettavan usein aika korkeahko… Minulla juurikin se on usein esteenä, kirpparitavarasta kun ei viitsisi ihan maltaita maksaa, ihan periaatteen vuoksi. Ehkäpä näpyttelen tilauksen, eihän nuo vanhaa aitoa koulutaulua voita mutta kumminkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *