Olohuone

Meidän olkkarissa on tällä hetkellä aika pastellisia sävyjä. Puuteriroosan sävyisiä tyynyjä, joita toki tummat sävyt vähän ryhdittävät, ettei sentään mene ihan hempeilyksi. Kukatkin ovat useimmiten joko valkoisia tai vaaleanpunaisia, tällä hetkellä maljakossa on ruohosipulin kukkia, ne olivat jotenkin aika kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan. Pastelliset sävyt ovat kauniita, mutta kyllästymistä on vähän ilmassa. Ehkä ne voisi jo pikkuhiljaa vaihtaa jo johonkin muihin. Saattapi olla, että ensi viikolla Koodiin saapuvista Morrisin tyynyistä pari kotiutuukin tänne Pihkalaan, sen verran ihania murrettuja sävyjä kankaissa oli.

Huomaatteko muuten, kuinka edelleen vain meillä on tuo sama korkea sohvapöytä. Jossain vaiheessa harkitsin jo pöydän lyhentämisestä sopivammaksi, sillä tykkään kovasti pöydän muodosta ja sen tuomasta fiiliksestä valkoisessa olohuoneessamme. Se kuitenkin (onneksi) jäi, sillä muotohan siitä olisi kärsinyt. Uutta pöytää en haluaisi hankkia, sillä minusta tuollainen vanha on paljon persoonallisempi modernin sohvan ja tv-tason kanssa, ja pelaa myös vanhan senkin kanssa kivasti yhteen. Tällä mennään siis, ainakin siihen asti kunnes sopivampi tulee vastaan.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tosi kaunista ja seesteisen oloista teidän olkkarissa! Mun silmään juurikin sopivasti hempeää pastellia ja särmää mustaa. Pöytä ja senkki ovat kuin piste i:n päälle. Sohva <3

  Onko Koodiin muuten jo tullut lisää La Bruketin tiskiainetta?

 2. 2

  sanoo

  Kiitoksia! Tykkään kyllä kovasti hennon vaaleanpunaisen ja mustan tai harmaan yhdistelmästä, korostavat kauniisti toinen toisiaan. Nyt vaan kaipaisi jotain pientä muutosta ilmeeseen…

  Tiskiainetta tuli eilen lisää, samalla tuli La Bruketilta käsivoiteita ja huulirasvoja 🙂

 3. 3

  sanoo

  Vaikka pidänkin itse valkoisemmasta sisustuksesta, niin teillä on kyllä todella lämmin ja harmoninen sisustus ja miellyttää kovasti, vaikkei omaan kotiini tulekaan tuollaista. Ihanan näköistä, sanon minä! 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Oi, kiitoksia paljon! Valtaosa alakerran huonekaluista on meilläkin valkoisia, mutta nuo kaksi vanhaa huonekalua ja tietysti tammilattia muuttaa kyllä kokonaisilmettä aika paljon lämpöisemmäksi 🙂

 4. 4

  sanoo

  Ihana olohuone, niinkuin koko kotinne 🙂 Vanha sohvapöytä on ihan täydellinen modernin sohvan parina, tykkään. Eikä se ainakaan näissä kuvissa näytä yhtään liian korkealta. Toisin kuin meillä Ikean vanha hökötys joka jäi luvattoman pitkäksi ajaksi sohvan eteen…

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos Mia! 🙂 No joo, itse huomaan että silmä on jo tottunut, korkeus ei häiritse enää yhtään niin paljon kuin aluksi. Vähän se on joskus edessä telkkua katsellessa, mutta ei kai se niin vaarallista ole… 😉

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Tosi kauniin yhdistelmän tekee just tuo sohvapöytä (tuollaisenaan;) sohvanne & mattonne ja muutenkin koko olkkarinne kanssa!

  • 5.1

   sanoo

   Voi kiitos! Juu, en minä tuota uuteen vaihtaisi, tykkään niin kovasti eri aikakausien esineiden tuomasta kerroksellisuudesta.

 6. 7

  sanoo

  Teillä on todella kaunista ja tyylikästä!
  Itse myös ihastuin heti tuohon mattoonne. Minkä merkkinen se on ja kuka niitä myy? Taitaa oll oikein villaa?

  • 7.1

   sanoo

   Juu, tuo on 100 % villaa, valmistaja on Hay ja malli Peas. Omani olen ostanut Koodista, Helsingin päässä Hayta myy ainakin Formverk.

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Ihania kuvia taas! Minäkin kyselen matosta, mistä olet hankkinut sen? Näyttää todella hyvältä.
  Sanna

  • 8.1

   sanoo

   Kiitoksia paljon! Kuten tuohon edellisiin jo vastailinkin, matto on Hayn almistama ja hankittu Koodista. 🙂

   Matto on ollut meillä nyt noin kaksi ja puoli vuotta, ostettiin se jo edelliseen asuntoon. Se on pysynyt oikein hyvänä, jopa tiputtamani mustikat eivät jättäneet kummoistakaan jälkeä, sillä villalaatu on niin rasvaista ja hylkivää. Mitä nyt vähän pillinkiä irtoaa, niin kuin villasta yleensä.

 8. 10

  sanoo

  Ihanan valoisaa teillä! Minustakin vanhat kalusteet tuovat sisustuksiin oman tunnelmansa. Meillä ei luovuttaisi mistään hinnasta vanhasta valkoisesta ruokapöydästä.

  • 10.1

   sanoo

   Kiitos! Näin kesäaikaan valoa tulvii ihanasti ikkunoista, vaikka varsinaisesti ne eivät ihan otollisimpaan suuntaan aukeakaan.

   Muistankin muuten ihastelleeni tuota teidän pöytää, kun se vilahti jossakin postauksessasi.

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Moikka! Niin ihastuttava ja kotoisa koti teillä!
  Olisin kysynyt sinulta, kun teillä on noita Hayn dlm pöytiä. Kuuluisiko pöydästä löytyä jostain leima, mikä todistaa aitouden?
  Mukavaa kesää sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *