Olohuone joulun jälkeen

Hyvää loppiaista! Me siivottiin tänään joulu pois ja olohuone sai vähän freesimmän ilmeen. Niin paljon kuin joulusta tykkäänkin, oli kyllä kiva päästä jo kuusesta eroon – tuntuu kuin olohuoneen kokokin olisi kasvanut tavaroiden karsimisen myötä.
 
Joulunpunaiset saivat häipyä, nyt mennään raikkaalla ja vähän simppelimmällä linjalla. Saana ja Ollin tyynyt saivat jäädä vaihteeksi olkkariin, niiden kaveriksi laitoin messinkiä ja raikasta roosaa. Kynttilöitä, taljoja ja muita talvisia juttuja sai toki jäädä näkyviin, mutta niiden määrää karsin jo hiukan. Kyllä silmä lepää taas vaaleammissa sävyissä ja vähän väljemmissä tiloissa.
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos! Voi, vielä kun tulisi sitä luonnonvaloa enemmän, nyt ei ihan värimaailma päässyt oikeuksiinsa näissä kuvissa. No, voiton puolella ollaan jo, kyllä se päivä tästä jo hiljalleen pitenee!

  • 2.1

   sanoo

   Mulla herää aina joku kumma himotus roosaan (kevät)talvella, vaikka muuten en niin hempeistä väreistä tykkääkään… Kiitos, kuvaamisen puolesta voisi kyllä olla vielä aikas rutkasti valoisampaakin…mutta näillä mennään.

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos linkityksestä Kerttu!

   Niinpä, joulua on aina kiva laittaa, mutta ihan yhtä kiva on keventää ilmettä ja riisua kaikki joulukamppeet pois…:D

 1. 4

  sanoo

  Meillä tytön synttärit vievät mennessään punaisen ja toivat roosan, mutta kuusi odottaa vielä Nuutti-pukkia 🙂

  • 4.1

   sanoo

   No silloin kai se joulu ihan perinteisesti vasta loppuukin 🙂 Me oltiin jo niin hermostuneita kuuseen, kun se vei niin suuren tilan olkkarista, että sai luvan lähteä nyt! 🙂

 2. 5

  sanoo

  Ihanan raikasta ja valoisaa! Niin kauniin tunnelmallista kun se joulun aika onkin, kyllä tämä freesimpi lookki vaan taas aikalailla miellyttää silmää.

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos! Joo, vaikka tykkään joulustakin kovasti, niin kyllä se pikkuisen karsittu ja raikkaampi look vaan tuntuu omimmalta.

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos Salla 🙂 Ihan totta, kyllä silmä vaan väsyy kaikkiin jouluhärpäkkeisiin, vaikka meilläkään ei edes niitä kovin paljoa ollut.

  • 8.1

   sanoo

   Voi kiitoksia 🙂 Tuo Maailman synty on oma suosikkini kaikista Saana ja Ollin kuoseista, kuviointi on siinä jotenkin erityisen raikas ja vähän kevyempi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *