Normannin uutuuksia

Milanon kalustemessut päättyivät juuri, ja monet kalustevalmistajat lanseerasivat mitä mielenkiintoisempia uutuuksia. Olisi ollut kiva olla paikan päällä, mutta ihan hyvän kuvan messujen tarjonnasta saa näin netinkin välityksellä blogeja ja reportaaseja seuraamalla. Tanskalainen Normann Copenhagen julkaisi muiden mukana ison tukun uutuuksia, joista kuvien Block-tarjoiluvaunu, Knot-tuoli ja Toj-vaatenaulakko ovat mielestäni niitä onnistuneimpia. Varsinkin tuo tarjoiluvaunu on aivan mahdottoman suloinen! Knot-tuoli taas tuo vahvasti mieleen vanhat wieniläistuolit, ja on kivasti yhdisteltävissä moderniin ja vähän perinteisempäänkin sisustukseen. Tuollaiset ruokapöydän päihin modernien tuolien seuraksi, tai vaikka olkkariin tai makkariin pikkutuoliksi.
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Normann Copenhagenilla on paljon kivoja tuotteita -tykkään heidän väri- ja materiaaliyhditelyistään! Tuo tarjoiluvaunukin näyttää tosi hauskaselta!

  Tilasin juuri FDS:n 20%-tarjouksessa Normann:n Sumo-jakkaran ja Tablo-pöydän mustina. En malta odottaa, että kotiutuisivat! Jakkarassa tosin oli 1-2 vkon toimitusaika eli hetken joutunen odottamaan…

  Mukavaa viikoa sulle!

  -I-

  • 1.1

   sanoo

   Minä tykkään myös, näillä on kivan omaperäinen linja, raikas ja leikkisäkin.

   Oi, mitä ihania ostoksia, varmasti sopivat paikkaansa. Eiköhän tuon hetken malta odottaa, kun tietää mitä kivaa on tulossa…:)

   Mukavaa viikon jatkoa myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *