MUUTO TALENT AWARD 2013

kuvat Muuto

Muuton vuosittaisen nuorille suunnittelijoille suunnatun Muuto Talent Award -kilpailun uusin kärkikolmikko on nyt saatu selville. Tällä kertaa ykköspalkinto napsahti tänne Suomeen, Tuomas Auvisen 45°-valaisimelle. Monikäyttöinen valaisin toimii riippuvalaisimena, lattialla tai nurkkaan asennettuna. Kakkossija oli niin ikään suomalaissävytteinen, sillä Anna Van Der Lein ja Laura Timosaaren pehmeälinjainen, kuksasta inspiraatiota saanut cappuccinosetti ylsi hopealle. Kolmanneksi tuli Martin Ramstad Rygnerin ajankohtainen Please Hold -puupöytä.
Ihan mielenkiintoisen näköisiä tuotteita, hauska seurata miten ne päätyvät tuotantoon ja suuren yleisön suosioon. Ja tietysti mahtavaa, että suomalainen muotoilu valloitti kärkipaikat. Mitäs te tykkäätte tästä kärkikolmikosta, ostaisitteko?
ps. Oletteko jo nähneet tämän Muuton supersöpön videon, aivan ihana!
The winner of the latest Muuto Talent Award is now published and here´s the top three of year 2013. The first and the second place went to Finland, yey! I think that new ideas are always quite interesting and I´m very excited to see if these products will succeed in the future. What do you think?
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Kaikkihan nuo kolahtavat, valaisin varsinkin. Hienoa että nuoret suunnittelijat pääsevät näyttämään kynsiään!

  • 2.1

   sanoo

   On kyllä mahtavaa, että Muuto viitsii järjestää tällaisia, eikä automaattisesti tilaa kaikkea tunnetuilta suunnittelijoilta…

  • 3.1

   sanoo

   Siinä on kyllä aika hauska idea, tykkään aina tollasista muunneltavista ja sovellettavista jutuista!

 2. 5

  sanoo

  Valaisin on kyllä upea 😮 Sen voisin hyvin sijoittaa meidän olkkariin, lattialla se ois aika makee!

 3. 6

  sanoo

  Tuo valaisin on nerokas ja upea, kärkipaikkansa todellakin ansainnut. Ainut käytännön probleema taitaa olla kattolistat, ne ei oikein taida sopia lampun kanssa. Mutta hieno on!

  • 6.1

   sanoo

   Joo, listattomat katot ja muutenkin simppeli ympäristö taitaa toimia tuon tapauksen kanssa parhaiten. Mutta kiva idea siinä kuitenkin 🙂

  • 8.1

   sanoo

   Tämä on kyllä hyvä väylä nuorille suunnittelijoille päästä esille ja luoda nimeä. Pisteet Muutolle, että viitsii järjestää tällaisia kilpailuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *