Mustia valaisimia

kuvat Convoy

Eipä se jouluinen flunssa taittunutkaan ihan noin vain, vaan tämä päivä kului kotisohvalla viltin alla parantuessa. Tylsyys ei kuitenkaan päässyt missään vaiheessa yllättämään, siitä pitivät huolen netin lukemattomat inspiroivat sivustot. Tuli takkaan, nenäliinapaketti viereen, suklaarasia kainaloon ja läppäri tai joululahjakirja käteen, ja paraneminen sujuu huomattavasti mukavammin.
Huomasin katselevani etenkin hyvin riisuttuja, graafisia, mustavalkoisia kuvia. Joulukauden runsauden ja värikylläisyyden jälkeen ne tuntuvat taas erityisen hyviltä. Oma koti saa olla vielä hetken jouluinen, uuden vuoden jälkeen sitten hiljalleen siivotaan joulukamppeet pois.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kauniita kuvia olet poiminut! Jos vielä nuha vaivaa ja sohva kutsuu, olisi kiva lukea/katsella mietintöjä ja kuvia eteisen valaisimista :).
  Minulle tuottaa päänvaivaa löytää eteiseen kivaa valaisinta ja olisi kiva kuulla, mitä muut asiasta ajattelevat!

 2. 3

  sanoo

  Mustat valaisimet on kyllä ihania pölyjen kerääjiä, mutta silti niitä talostamme löytyy ja niissä silmä lepää. Portaikon Joker antaa kauniit varjot.

  Hyvä että voit jo paremmin, itse kärsin pahimmasta flunssasta ikinä myös alkukuusta ja vieläkin tautia jäljellä; sitkeä pirulainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *