Mustavalkoinen keittiö

Pieniä yksityiskohtia meidän keittiöstä, jossa ei väreillä juhlita. Hyvä niin. Jotkut saattavat sanoa tylsäksi, mutta uskon, että viiden vuoden kuluttua pidän siitä yhä. Ja kymmenen vuoden.

Kuvaamista on hauska treenata kaikenlaisiin kippoihin, ja sen vuoksi tällaisia kuvia vilahtelee blogissa nyt vähän tiuhemmin. Muutenkin tykkään kyllä yksityiskohtaisista kuvista, niissä näkee muodot ja materiaalit jotenkin uudella tavalla. Niitä on hauskempi ottaakin! Vaikka eipä silti, mielelläni kyllä katselen kaikenlaisia kauniita kuvia.

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Minäkin ihastelin verhoa. On todella kaunis. Mistä tuo kangas on? Kaunista on toki muutenkin.

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Minulla on yksiöni eteisessä tuota ruutukaavaa mustavalkoisen tapetin muodossa. Olen miettinyt, että olisi pienessä asunnossa hauska tuoda samaa kuosia keittiöön tuossa väripilkkuja sisältävässä versiossa kun keittiössäni on valkoisen ja mustan seassa pieniä punaisia pilkkuja muutenkin. Harmillista vaan, että tuota kangasta ei tunnu enää löytyvän mistään. Hauskaa, että googlettamalla juuri visiomani verho löytyy keittiöstäsi (en ole seurannut blogiasi vielä silloin kun tämä postaus on ilmestynyt). Toisaalta se ei kyllä ole yhtään yllättävää kun maut menee niin hyvin muutenkin yksiin. 😉 Halusuin siis vaan tuoda ilmi, että jos jostain kumman syystä olisit jo kyllästynyt verhoosi niin antaisin sille mielelläni hyvän uuden kodin luotani. 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Voi, en taida olla juuri kyllästynyt tuohon, mutta oletkos kurkannut huutonetista tai muista vastaavista josko jollakulla olisi ylimääräistä kangasta myytävänä? 🙂 Tai jos oikein hyvä tuuri kävisi, voisi tuota kangasta olla jossakin Marimekossa vielä pätkä varastossa. Tuo on kyllä kiva kangas, harmi tosiaan kun se on lopetettu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *