MUSTAA MAKKARISSA

Värjäämäni tyynyt pääsivät käyttöön heti kuivuttuaan, ja löysivät ensimmäiseksi paikkansa sängyltä. Lopputuloksesta tuli ihan onnistunut, väristä tuli kauttaaltaan musta ja tasainen. Ehkä vähän liiankin tasainen pellavalle, mutta muutama pesukerta ja ahkera käyttö tuo toivottavasti kankaaseen vähän eloa ja pellavamaista haaleutta. Mukana ollut villatakkikin sai takaisin oman mustan värinsä, joten ainakin tämän kokeilun perusteella värjäilyjä uskaltaa harrastaa jatkossakin oikein mainiosti.

Hetki mennään makkarissa tällä monotonisella kaavalla, värittömyys on jotenkin niin virkistävää. Kieltämättä tuohon sopisi passelisti yksi värikäskin tyyny Svenskt Tennin tyyliin, mutta katsotaan niitä sitten keväämmällä. Nyt nautitaan hetki tästä mustavalkoisuudesta.

My black and white bedroom. I recently dyed these linen cushions to black, now it is much easier to mix them up with everything.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   En irroittanut merkkiä, jostain syystä väri ei vaan tarttunut siihen. Luulen, että syy on sen materiaalissa, väriaine ei taida tarttua tekokuituihin kovin hyvin.

 1. 3

  sanoo

  Hei! Olisin kysynyt tuosta yöpöydästäsi, että mikä versio tuo on Compnbilistä, jossa alin laatikko on ylempää isompi ja lokeroita vain kaksi? Miten korkea se on?

  • 3.1

   sanoo

   Tuo on se vähän isompi versio Componibilistä, halkaisijaltaan 42 cm. Toisin kuin sitä pienempää, tätä saa pinottua päällekkäin kuinka vaan haluaa. Isomman lokeron korkeus on n 38,5 cm ja pienemmän 23,5 cm, eli yhteensä tuolla mun kokoonpanolla on korkeutta 62 cm.

 2. 6

  sanoo

  Ihanan rauhallinen ja harmoonisen kaunis makuuhuone. Mun pitäisi myös palauttaa muutaman mustan tekstiilin väri.

  • 6.1

   sanoo

   Voi kiitos 🙂 Tuo värjäys on kyllä kätevää, mustasta neuletakistakin tuli melkein kuin uusi. Näppärä tapa uudistaa tekstiilejä!

  • 8.1

   sanoo

   Juuh, noista tuli kyllä kivat. Itse kaipaisin väriin ehkä vähän kulumaa ja käytön jälkiä, mutta ehkä tämä asia korjaantuu käytön myötä 🙂

 3. 10

  sanoo

  Wau, tulipas kivan näköistä! Ja ihanan raikas makkari kyllä. Irrotitko valkoisen merkin ennen pesua vai suojasitko sen jollain aineella tms?

  • 10.1

   sanoo

   Kiitoksia! En irroittanut tai suojannut merkkiä mitenkään, väri ei vain jostain syystä tarttunut siihen. Luulen, että syy on merkin materiaalissa, se on tekokuitua johon väriaine ei ilmeisesti tartu kovin hyvin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *