Morris

Niin kuin vähän arvelinkin, en sitten voinut vastustaa näitä William Morrisin koristetyynyjä. Muutama kappale tarttui kuin tarttuikin mukaani töistä lomalle lähtiessä. Morrisin kasvi- ja kukka-aiheet ovat peräisin 1800-luvulta, ja sopivat siksikin ihanasti vanhaan taloon, kuitenkin aiheet sopivat loistavasti myös moderniin sisustukseen pehmeyttä ja kontrastia tuomaan. Olen ihan hullaantunut näiden pehmeisiin murrettuihin sävyihin!

Taas kerran muuten kiittelen sohvamme valkoista sävyä, siihen kun sopivat lähestulkoon kaikenväriset tyynyt ihan vaaleita lukuunottamatta. En vaihtaisi, vaikka täällä kahden huolettoman taloudessa väri vähän arka onkin. Vesipestävä kangas on kuitenkin helppo sujauttaa koneeseen aina vahingon sattuessa.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Ei ihme ettet pystynyt vastustaa, nätit on! Tuo sohvapöytäkin on niiin ihana, ottaisin!!:)

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos 🙂 Meinasi tulla valinnanvaikeus noista tyynyistä, niitä kun oli kuutta erilaista kuosia, jotka oli kaikki suunnilleen yhtä kivoja.

  • 1.2

   Anonyymi sanoo

   Hih, mua onnisti..nyt mullon samanlainen pöytä ku sulla 🙂 En ois uskonut et löydän samanlaisen. Pöytä vaan on niin söpis!;)

  • 1.3

   sanoo

   Oi, mistä sellainen tuli vastaan, kirppariltako? Onko se myös tuollainen vähän korkeampi malli? 🙂 Minäkin olen joskus ekotorilla nähnyt samantyylisiä, taisi olla aikoinaan suosittu malli 🙂

  • 1.4

   Anonyymi sanoo

   netistä, on korkeampi malli ja ihan uudenveroinenkin, eikä hintakaan päätä huimannut 🙂 komeilee nyt valkoisen sohvan vieressä. Tuo väri sopii mukavasti yhteen valkoisen kanssa. Mistä teidän pöytä on hommattu?:)

  • 1.5

   sanoo

   Oi, se oli sitten todellakin hyvä löytö 🙂 Valkoinen freesaa tuota kyllä kivasti, ja tuo minusta kivaa kontrastia. Meidän pöytä on äitini lapsuudenkodista peräisin, tietääkseni sinne uutena hankittu.

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos Joanna 🙂 Vähän kyllä tuskailen aina kun sohvasta pitää ottaa kuvia, ikkunoista tuleva vastavalo kun on niin voimakas. Vielä toistaiseksi en ole löytänyt ihan sopivia säätöjä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *