Metallia makkarissa

Meninpä ihastumaan näihin uusiin Hayn kuparisiin henkareihin sen verran kovasti, että piti hankkia yksi paketillinen töistä samantien kotiin. Nyt ne koristavat yläkerran pukeutumisnurkkaa, ja pelaavat itse asiassa aika kivasti yhteen tiikin ja valkoisen kanssa. Tykkään tällaisesta umpinaisesta mallista, joihin saa tarvittaessa ripustettua housut tai hameenkin, usein kun laittelen vaaterekkiin seuraavan päivän asua kokonaisuudessaan valmiiksi.

Hekumoin juuri, kuinka upealta nämä henkarit näyttäisivät meidän varsinaisilla vaatetangoillakin. Ehkä ihan niin moneen kappaleeseen ei kuitenkaan raaskisi sijoittaa, varsinkin kun varastossa on vielä jätesäkillinen vanhan asukkaan jättämiä Ikean puisia henkareita. Jotain tuunausta niillekin voisi kyllä keksiä, jospa sitä suuntaisi viikonloppuna vähän spraymaalikaupoille.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Hei, aivan mahtavat! Tykkään muutenkin tosi paljon kodistanne! Taidan klikata sinut heti inspiration- suosikkeihini. Kivaa viikonloppua!

  • 2.1

   sanoo

   Voi kiitoksia, tämäpä mukava kuulla! Nuo on joo aika kivat, ehkäpä kokeilen niitä seuraavaksi eteisen puunaulakon kaverina.

   Kivaa viikonlopun jatkoa sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *