Meidän säilytysjärjestelmä

Kuvissa näkyy laatikoita, pusseja ja koreja – eli meidän vaatesäilytysjärjestelmä, heh. Vaatekaappeja ei olisi yläkertaan saanut kuin teettämällä, mutta siinä nousi vastaan sekä hinta että ulkonäkö. Minusta kiinteät, seinästä seinään menevät kaapistot olisivat olleet ihan turhan raskaat tilaan, niinpä vaihtoehto löytyi jo meillä ennestään olleista kalusteista. Meidän Malmit syövät näppärästi sisään tarpeellisen tavaran, ja ovat sopivan keveän näköiset, sellaiset vähän enemmän huonemaisemman oloiset.

Toki ihan kaikkea ei Malmeihin uppoa, ja näitä tavaroita olen säilytellyt erinäisissä koreissa ja laatikoissa. Kausivaatteet, kassit ja kaikki pieni sälä säilyy näppärästi Hayn säilytyslaatikoissa ja säästämissäni kauniissa paperikasseissa, joihin muuten mahtuu myös ihan älyttömästi kaikkea. Säilytyspulaa helpottaa myös Muutolta testattavaksi saamani Hideaway-kori, jonne olen tunkenut urheilukassini, salikengät ja muut asiaankuuluvat isohkot kamppeet, joilla ei ole oikein ennen ollut omaa paikkaa. Mikäli kori on jatkuvassa käytössä, voi kannen ripustaa korin syrjään. Ja kun kansi on kiinni, voi koria käyttää myös laskutasona. Näppärää!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hyvältä näyttää 🙂 Tuo Muuton "kori" on kiinnostanut itseäkin, mutta onko se kovin pieni/matala.. Livenä en ole vielä missään päässyt näkemään ja sen takia mietin..

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos 🙂 Ei tuo minusta ole mikään järin matalakaan, korkeus on noin 50 cm ja halkaisija suunnilleen 37 cm. Ainakin roskikseksi oikein riittävä, ja miksei pienen perheen pyykkikoriksikin…:)

 2. 4

  sanoo

  Hyvältä näyttää! Meilläkin vaatesäilytys vinokaton alla, joten tiedustelisin Stinan tavoin, että mistä nuo seinätangot on? Meillä tällähetkellä irtorekkejä, jotka huojuu ja notkuu ikävästi, joten tuollaiset seinään kiinnitettävät olisivat paljon parempi ratkaisu!

  • 4.1

   sanoo

   Elikkä Ikeasta ovat nuo 🙂 Ihan näppärät käytössä, mutta ei ehkä ihan kauneimpia mahdollisia, olenkin miettinyt joskus pientä DIY-ratkaisua niiden tilalle. Saas nyt kuitenkin nähdä miten inspaa, ihan hyvin noillakin pärjää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *