Mattojuttuja

Ajattelin vaihtaa ulkoeteiseemme kevääksi jonkun vähän kevyemmän maton, tilan nykyinen sisalmatto kun tuntuu välillä vähän turhan raskaalta ja hallitsevalta. Kunhan lumet vain sulaisivat, ei lattiakaan tarvitsisi niin paljon suojaa ja tilassa välttäisi vähän kevyempikin matto. Joku kapoinen malli voisi olla kesäaikaan vähän freesimpi, pääsisi punainen lankkulattiakin paremmin oikeuksiinsa.
Mielessä on erityisesti raikkaat raitamatot. Väritys saisi olla melko neutraali, punaista kun tilasta löytyy jo lattian ja Jielde-valaisimen verran. Oikean yläkulman Pappelina taitaa olla suosikkini, mutta pidän kovasti myös noista Hayn uusista värikkäämmistä raitamatoista. Paperinaru ei tosin ole ulkoeteiseen se optimaalisin vaihtoehto… Ihan aluksi taidan kuitenkin penkoa varastot ja kirpparit, jospa joku kiva räsymatto tulisi vastaan.
Olisiko teillä antaa vinkkejä kivoista edullisista puuvillamatoista?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuo Pappelinan matto on kyllä kiva! Pidän myös tuosta alakulman vasemmanpuoleisesta matosta. Missä kirppareilla käyt Turun suunnalla?

  • 1.1

   sanoo

   Käyn useimmiten Turun Ekotorilla, siellä kun on sopivasti sisustustavaraa ja huonekaluja, joita voi bongailla aika edullisestikin. Kontti on myös kiva, ja toki Manhattanin ja Länsikeskuksen kirppikset. Viime aikoina ei ole kyllä tullut käytyä oikein missään…

 2. 2

  Taku sanoo

  Sattumalta tuli huomattua että jopa Hobbyhallin sivuille oli ilmestynyt kivan ja raikkaan näköisiä mattoja, sekä tyynynpäällisiä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *