MATERIALS

Täällä on alettu jo hiukan pyörittelemään uuden kodin sisämateriaalivalintoja. Nyt vuorossa on kellari, joka saa pintaa ylleen todennäköisesti ensimmäisenä, ja jossa materiaalit määrittelevät osittain myös joitakin rakennusteknisiä ratkaisuja. Toteutuspuolessa on vielä muutamia kysymysmerkkejä, mutta kuvien mukaisilla fiiliksillä mennään. Olen niin innoissani, on tämä suunnittelu vaan niin kivaa!
Suunnittelun myötä laitoin myös ensimmäisen sisälle tulevan näkyvän asian tilaukseen. Hanakulmien asennusta varten tarvittiin jo tarkka tieto suihkuista ja niiden seinäasennusosista, niinpä asia on jo hoidossa ja suihkut matkalla meille päin. Vaikka suihkujen näkyviä osia ei asenneta vielä kuukausiin, olen aika innoissani siitä, että edes jokin asia alkaa vihdoin konkretisoitua. Eräänlainen etappi tämäkin.

Choosing materials and colors to the basement. The look of the space will be simple and modern, light basis with some warming elements.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Suunnittelu on tosiaan niin kivaa, ja toki toteutusvaihe myös, kun omat suunnitelman alkavat konkretisoitua. Nyt ensin pitää kuitenkin painaa vielä pitkät päivät workkia 🙂

  • 2.1

   sanoo

   No niinpä, suunnittelu on kyllä ehdottomasti remppaamisen parhaita puolia! Tuollaista aika simppeliä ja vaaleaa linjaa tuonne on suunnitteilla, tästä tilasta tulee ehdottomasti se modernein osuus meillä… Värejä sitten vähän enemmän yläkertaan.

  • 3.1

   sanoo

   No niin minäkin! 😀 Mutta ihan vielä ei kannata ruveta kamalasti odottelemaan, vielä menee tovi jos toinenkin ennen kuin päästään niihin tunnelmiin.

 1. 4

  sanoo

  Suunnittelua parasta. Kivoja juttuja oot sinne koonnut ja kiva värimaailma. Vanhaa taloa ko remppaa, hyväpuoli on ettei tartte kaikkia päätöksiä tehä kerralla ja nopsaa. Täällä kans odotellaan innolla sisustuspintoja 🙂

  • 4.1

   sanoo

   No sanos muuta! Joo, helpottaa kyllä remppailua, kun on vähän joustovaraa suunnitelmissa ja materiaaleissa. Päälinjat toki rakennuslupaa varten piti vetää jo aikaisin, mutta pienet hienosäädöt oli mahdollista jättää tuonnemmaksi. Ja vielä kun hommat tekee itse, voi pähkäillä ratkaisuja ns. työn ohessa ja soveltaa aina tarvittaessa.

   Veikkaisin, että sisustuspintojen kanssa mennään tuohon vuodenvaihteen tienoille, että ihan malttamattomaksi ei kannata vielä ruveta. 😉 Ulkokuoresta sentään juttua luvassa jo aiemmin.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *