Makuuhuoneita

kuvat Kool and Kreativ, Riazzoli

Tällä kertaa netissä surffatessa törmäsin kuviin erilaisista makuuhuoneista. Näissä kuvissa huomioni kiinnittyi vähän erilaisiin sisustusratkaisuihin, jokaisessa kuvassa kun perussisustusta maustaa jokin pieni jippo. Vanha sivupöytä, sängyn päädyt tai vaikkapa ihan säilytyslaatikot toimivat loistavasti yöpöytinä, ja ekan kuvan jättimäinen kattovalaisin näyttää hurjilla mittasuhteillaan sänkynurkkauksessa aika hauskalta. Myös jalkavalaisin tai perinteinen työvalaisin käy mainiosti yövalaisimesta. Jämälaudoista voi nikkaroida sängynpäädyn, tai vaikka koko sängynkin, jos vain viitseliäisyyttä löytyy. Vähän think outside the box -meininkiä kehiin, niin mielenkiintoisuus ja persoonallisuus lisääntyvät hurjasti. 
Vitsit, miten hieno tuollainen toiseksi viimeisen kuvan tyylinen sänky olisikaan…
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihania sävyjä huoneissa ja itseäni viehättää kovasti juuri valkoisen, harmaan ja rosoisen puun yhdistäminen. Olen niin samaa mieltä tuosta out of the box-ajattelusta, välillä vaatii irtiottoja 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Jep, niin ne mielenkiintoisimmat jutut usein syntyvät. 🙂 Sama juttu täällä, rosoinen puu on ihanan elävä materiaali, ja valkoinen taas raikastaa sen sopivasti.

 2. 2

  sanoo

  Hienoja kuvia olit löytänyt! Erilaisten ja erikoistenkin juttujen yhdistely tyylillä on juuri se, mikä tekee sisutuksesta mielenkiintoisen.

  Villa Heddassa on muuten Pihkalaan 'Kaunis blogi' -tunnustus!

 3. 3

  sanoo

  Onpa kauniita kuvia ja kivan erikoisia sisustusratkaisuja!

  Myös minun blogistani löytyy sinulle Kaunis blogi -tunnustus! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *