M niin kuin maito

Design Lettersin suloinen maitokannu löysi tiensä meillekin. Varsinaisen tarkoituksen lisäksi luulen, että tuota tullaan käyttämään kirjahyllyn koristeena ja yhden kukan maljakkona, mikseipä pienenä yrttikipponakin. Omia kirjainmukeja en viitsinyt ostaa, kun molemmat meistä totellaan tuota M-kirjainta, siinäkin mielessä tuo kannu sopii tänne oikein passelisti.

Kirjainfontin on suunnitellut Arne Jacobsen 1930-luvulla, mutta se voisi ihan yhtä hyvin olla tätä päivää. Ei voi kuin ihailla.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Aivan mielettömän ihanat nuo mukit ja kipot! Minulta on jäänyt hankkimatta vaan siksi kun tykkään käytössä korvallisista mukeista. Ostin joskus marimekon hetkiä-mukeja ja kaipaan niitä korvia.

  • 1.1

   sanoo

   Niin totta, korvattomat mukit vaativat ehkä vähän totuttelua varsinkin kuumia juomia juotaessa 🙂 Toki sitten korvattomat mukit soveltuvat kaikkeen muuhunkin säilytykseen ja somistukseen… Minäkin tykkään kyllä kovasti!

  • 2.1

   sanoo

   Oi kappas vaan, onpa tosiaan samaa näköä. Meillä ei vaan ole minkäänlaista nimikylttiä etuosassa. Kirpparilta tämäkin on muutamalla eurolla hankittu 🙂

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Hankin saman ja lisäksi piti saada s = sokeri/sugar, kun ei kans meidän nimikirjaimet ollu sopivia.

  • 4.1

   sanoo

   Sokeri on mullakin ollut harkinnassa, pienet yrttikipposetkin olisi toisaalta somia. B niinkuin basilika ja niin pois päin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *