Lustre

kuva Tom Dixon
Työpaikan sähköpostiin kolahti tässä eräänä päivänä uutiskirje Tom Dixonin syksyn uutuusvalaisimista. Valaisimet näyttivät sen verran mielenkiintoisilta, että halusin jakaa kuvan täälläkin. Lustre on valmistajan ensimmäinen kivitavarasta valmistettu valaisin, ja se tehdään alusta loppuun täysin käsityönä. Valaisimet pintakäsitellään lasitteella, joka saa ne hohtamaan laajassa väriskaalassa aina vaaleasta syvään pullonvihreään. Jokainen valaisin on siis oma uniikki kappaleensa, toista samanmoista ei ole.

Tuollaiset voisivat olla aika upeita niukoissa loft-asunnoissa tai julkisissa tiloissa vaikkapa tiskin päällä. Oma suosikkini on tuo sylinterinmallinen, myös kaikista littein malli on kaunis. Kuitenkaan ihan mihin tahansa kattoon tuollaista tuskin saisi asennettua, tuollainen valaisin ei mitenkään voi olla ihan kamalan kevyt… Ihan jänniä kuitenkin ovat, en tiedä sitten minkälaisia möhkäleitä mahtavat luonnossa olla.

Vielä loppuun pienoinen muistutus: Gloria Blog Awards -äänestysaikaa on jäljellä vielä maanantaihin 22.10. asti. Vielä ehtii siis äänestämään omaa suosikkia, äänestyssivulle pääset tästä.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Hienoja ovat! Kyllä niissä varmasti painoa on, mutta eivät ne kiveä ole,hih. Kivitavara on savilaatu eli valaisimet ovat keramiikkaa.
  T. Hipsu

  • 1.1

   sanoo

   Oho, mitäs ihmettä minä olen kiireessä kirjoitellut 😀 Täytyypä heti korjata.

   Mutta eikös olekin aika jänniä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *