Lukutauko

Olen varmaan jo monta kertaa maininnut, että ruotsalainen Elle Interiör on ehdottomasti se lempisisustuslehteni. Numerot ovat lähes poikkeuksetta tosi inspiroivia ja täynnä kauniita koteja, kyllä ne ruotsalaiset vaan osaavat! Viimeisimmässä numerossa on muun muassa tämä yksi tosi kaunis vähän 60-70-luvuista ammentava koti, olen ihastellut sitä töissä taukolukemisena jo monena päivänä.

Lehdessä näkyi paljon 70- ja 80-lukua henkiviä juttuja, ne taitavatkin olla seuraava ”se juttu” sisustusrintamalla. Itse en kasarityyliin ole (vielä) kovin innostunut, mutta katsotaan kuinka tässä vielä käy… 50-luvun muotoilu taitaa minulle olla aina se lähinnä sydäntä oleva, trendeistä riippumatta.

Jokos te olette lämmenneet mäntypuulle?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Luulen, että olemme sitä sukupolvea joka ei kasarin paluusta riemusta kiljuen hihku. Kuten äitini ei siedä 70-luvun meininkiä enää tänä päivänä 😀 En siis ole lämmennyt männylle.

  Ostatko lehden irtonumeron vai saako sen tilattua kotiin asti? Jokusen kerran ko. lehteä selanneena lehden tilaus ehkä kiinnostaisi 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Näinhän se useasti menee, ällötys iskee helposti noihin lapsuuden tai nuoruuden aikaisiin juttuihin 🙂

   Olen ostanut irtonumeroita, kieltämättä miettinyt tilaustakin, kun irtonumerot tulevat pidemmän päälle aika kalliiksi… Minusta olen joskus nähnyt ihan mainostettavankin tämän tilausta Suomessa jonkun lehtimyyjän sivuilla, eiköhän tilaus siis onnistuisi 🙂

 2. 3

  sanoo

  Voi ei! Ei vielä mäntyä takaisin. Ensin lakattuna ja muutaman vuoden päästä antiikkipetsattuna. En taida olla vielä valmis siihen suuntaukseen.

  • 3.1

   sanoo

   Heh, en ehkä minäkään ihan. Toisaalta, ei se välttämättä olisi ollenkaan hullumpi yhdisteltynä raikkaasti johonkin moderniin. 😉

  • 4.1

   sanoo

   Minä tykkään myös 🙂 Näitä tehdään monessa värissä, mutta tuo kulta on ehdoton suosikkini!

 3. 5

  sanoo

  yksi parhaimmista lehdistä tosiaan, ostan yleensä joka nron.

  70-luku puree ja kovaa, sitä paljon talossamme, mutta 80-lukukin nostaa päätään, ainakin minttua on siellä täällä

  • 5.1

   sanoo

   Niin, minttuahan on nyt ollut aika paljonkin esillä, ja kyllä se kieltämättä on tuntunut taas tauon jälkeen aika raikkaalta.

  • 6.1

   sanoo

   Heh, no tämäpä tuli ajankohtaiseen aikaan 😉 Ja juuh, kyllä minustakin musta Lundia kuulostaa paremmalta…:)

 4. 8

  Anonyymi sanoo

  Hei! En itsekään, ainakaan ihan vielä, lämpene tuolle männylle, mutta kummasti se sisustusmaku ja mieli muuttuu vuosien aikana… Mistä olet hankkinut tuon ihanan kynttilänjalan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *