Liitutaulumania

Liitutaulut ovat aina viehättäneet minua kovasti. Ne ovat jotenkin tosi rentoja, persoonallisia ja kauniin graafisia. Mitä enemmän pintaa, sitä parempi; parhaimmillaan liitutaulut ovat minusta reiluina, mieluiten koko seinän kokoisina pintoina. Lisäksi mustasta taustasta esineet nousevat kauniisti esiin, vaikka kirjoituksen jättäisikin vähemmälle.

Ottaisinkin mielelläni tuollaisen liitutaulu-moodboardin kotiimme. Etenkin keittiössä tuo olisi aivan ihana. Valitettavasti vaan meidän keittiöstämme, tai muualtakaan talosta, sopivaa seinää ei taida löytyä.

Onko täällä muita liitutaulujen ystäviä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Liitutaulut on tosi kivoja! Itsekin pohdin yläkerrassa hormin päällystämistä lastenhuoneen puolelta Decosin mustalla liitutaululaastilla. Ehkä se olisi hauska meidän makkarinkin puolella, voisi jättää kaikenmaailman salaviestejä.

  • 1.1

   sanoo

   Tuollainen liitutaululaasti kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Meillä on nimittäin muuri ainoa paikka, johon liitutauluseinä sopisi, ja jossa se olisi vieläpä aina makean näköinenkin. Tavallista liitutaulumaalia ei muuriin kuitenkaan voi laittaa sen kuumenemisen vuoksi. Kestääköhän tuo laasti kuumenemista paremmin?

 2. 2

  sanoo

  Koukussa ja viikonloppuna teimmekin päätöksen, että sillä tehdään lastenhuoneessa yksi kokonainen seinä!

  Oikean puoleinen, alin kuva on ehdottomasti mieleeni ja herätti kiinnostusta, sillä meilläkin samat yöpöydät kuin kuvissa ja niille mustat valaisimet… Tosin liitutaulua meille ei tule sängynpäätyyn, vaan Tikkurilan Ametisti sinistä 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Oi, kuulostaa ihanalta! Lapsikin on varmasti innoissaan kun saa piirtää seinään ihan luvan kanssa 🙂 Tuossa kuvassa mattamusta seinä antaa kyllä hienon kontrastin muille huonekaluille.

 3. 3

  sanoo

  Liitutaulukuume on täälläkin! 🙂 Muutamme kesällä uuteen kotiin, ja olen haaveillut liitutaulusta sinne joko keittiöön tai eteiseen. Nuo koko seinän kokoiset liitutaulut ovat kyllä upeimpia, tosin tulevasta kodista sopivaa seinää ei taida löytyä, joten pitänee tyytyä pienempään versioon…

  • 3.1

   sanoo

   Sepä se, harvalla taitaa olla tarkoitukseen sopivia kokonaisia seiniä vapaana 🙂 Mutta kivojahan ne ovat pienempinäkin, tuovat rentoa ilmettä ja persoonallisuutta 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Kivalta näyttää! Liitutaulumaalista saa kyllä vaikka mitä pientä kivaa tehtyä, pitäisiköhän käydä hakemassa itsekin pikku purkki kokeiluun…:)

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Liitutaulu pitäisi saada, mutta onkohan niistä isoista liitutaulutarra-arkeista mihinkään? Meillä sopiva paikka olisi keittiön komeron sivuseinässä, joka on mitä lie kalustelevyä. Toimisikohan siinä pari metriä korkea tarra, jos niin isoa tarraa nyt sattuisi jostain löytymään..

  • 6.1

   sanoo

   Eiköhän sellainen toimisi, olen muistaakseni jossain netissä nähnyt myytävän tarraa ihan metritavarana. En tiedä sitten, miten hankala tarra on asentaa siististi ja tuleeko esim. ilmakuplia herkästi. Tarrassa on kyllä se kiva, että sen voi nypätä pois jos alkaa kyllästyttämään 🙂

 5. 7

  sanoo

  Täältä löytyy yksi liitulaulun ystävä, meillä löytyy sitä keittiöstä ja nyt mietin josko se passais vessaan!(: ja on muuten ihana blogi sulla, uusi tuttavuus ja aion seurailla jatkossakin!(:

  • 7.1

   sanoo

   No mikä ettei, olisihan se aika piristys vessassa, perinteistä vessakirjoittelua voisi harrastaa ihan luvan kanssa…;) Kiitos kehuista, kiva kuulla että tykkäät 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *