Lempilaattoja

Ei ole kauaakaan aikaa, kun intoilin Kylppäristä-postauksessani kauniiden peruslaattojen perään. Jälkeenpäin bongasin vielä tämän kuvan, jossa yhdistyy nuo mainitsemani kaksi suosikkiani, kuusikulmioinen musta laatta ja valkoinen neliskanttinen peruslaatta. Eipä siis mikään ihme, että tämäkin lopputulos miellyttää kovasti silmää.

Tällainen kylppäri olisi omiaan vanhassa talossa, tilasta on onnistuttu saamaan perinteitä kunnioittava, mutta kuitenkin yksinkertainen. Itse vaihtaisin vain tuon rustiikkisen peilivalaisimen johonkin moderniin tai funkkistyyliseen, näin tilasta tulisi pikkuisen skarpimpi. Tykkään siitä, kuinka tilasta on tehty huonemainen tauluilla, jakkaroilla ja tekstiileillä. Pienet yksityiskohdat tuovat vaan paljon viihtyisyyttä.

Voi, isompi kylpyhuone olisi kyllä aika mahtista. Ja kylpyamme myös <3

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana kylppärikuva joka on jännästi taas tällä viikolla löytynyt eri paikoista! 🙂 alkuperäinen kuva kuuluu Oscar Projectsille http://www.oscarproperties.se ja siellä oli Läderfabriken, itse bongasin tuon ekana Lotta Agatonilta (kuinkas muuten)

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos, laitankin heti tuon lähteen ylös. Nyt kun sanoit niin taisin Lotan blogista itsekin tuon bongata, välillä vaan totaalisesti unohtuu mistä mikäkin on löytynyt 🙂

 2. 2

  sanoo

  IHANA kylppäri – siis IHANA!! Niin hieno..voi kun tykkään noista kuusikulmaisista laatoista – kiitos tästä! 🙂
  Ja tuossa tuli jo linkkikin…!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *