Lempijuttuja juuri nyt

Tuon viime postauksen Asplundin lisäksi moni muukin valmistaja on julkistanut aika kivoja uusia juttuja, kokosin kollaasiin muutamia lemppareitani. One Nordicin Levels-valaisin on aika ihana, sitä saa tuon helmenharmaan lisäksi myös kuparisena ja valkoisena, ja vieläpä useassa koossa. Toinen suosikkini on tuo Normannin peili, kauniita pöytäpeilejä ei todella ole markkinoilla liiaksi asti. Tuo päätyisi ehdottomasti makkarin lipaston tai kampauspöydän päälle, jos vain minulla sellainen olisi. Nuo koukut puolestaan taitavat olla jo muutaman vuoden takaa, mutta passaavat pehmeiden muotojen ja putkirunkokalusteiden sekaan varsin mainiosti.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Aivan täydellinen tuo peili! Olen metsästänyt sopivaa jo pitkään ja kaikki on tuntuneet myyvän vain sitä perus valoitettua kromista versiota 🙂 Tämä täytyy saada!

  • 1.1

   sanoo

   Se on kyllä aivan ihana! Minuakin himottaisi se, mutta täytyy kai malttaa, kun sille ei varsinaisesti olisi mitään paikkaakaan…;)

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos haasteesta! Olenkin tuon jo ennättänyt tehdä, mutta katsotaan jos vaikka vähän myöhemmin keksisi uusia paljastuksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *