Leipuri hiiva

Sain työkaverilta nipun raparpereja, joten tämän illan ohjelmaan on kuulunut raparperipiirakan valmistus. En ole ikinä sellaista valmistanut, mutta onneksi oli google apuna. Täytyy sanoa, että ihmeen hyvää tuli, yleensä leipomuksissani mättää jokin vaihtoehdoista a.) ulkonäkö b.) maku tai c.) koostumus. Raparperin maku sai ajatukset kesään, vaikka täällä Turun suunnalla on ollut tänään kamalan kolkko ja kylmä päivä. Piti oikein sytyttää takkaan tuli, kun sisällä oli niin kolean tuntuista. Loppuilta sitten mussutetaankin piirakkaa ja katsotaan telkkaria takkatulen loimussa.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Raparperipiirakka on niiiin hyvää! Just anopin luona söin sitä viime viikonloppuna. Pitääkin laittaa omalle pihallekin raparperia. Raparperikiisseliäkin voisi tehdä. 🙂

  2. 3

    sanoo

    suvi m:
    Niin on! Mekin ajateltiin laittaa pieni kasvimaa pihan kulmaan. Raparperia siellä ainakin kasvaisi, ja jotain muuta helppohoitoista ja hyvää 🙂

  3. 4

    satu sanoo

    Hei!Minäkin tein viikonloppuna omista raparpereista kermaviili piirakan voista tietty!Ja oli kyllä hyvää,jopa mieskin sitä söi!Laitan paljon yrttejä,salaatteja,mansikka amppelin ja tomaatti amppelin kesällä,ihana pienikin piha!

  4. 5

    sanoo

    satu:
    Kuulostaa kivalta, tosiaan nauttii sitä pienestäkin pihamaasta… Eikä ole niin paljon kitkettävääkään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *