Leikkuulautoja

Ferm Livingin talonmallinen leikkuulauta on pitkään ollut yksi suosikkini, mutta nyt se sai haastajan Etsystä bongatusta pilvileikkuulaudasta. Tykkään käyttöesineistä joissa on joku jippo, tuollainen saisi kyllä hymyn huulille heti aamutuimaan 🙂
Etsystä löytyy kaikkea muutakin jännittävää, jos hakusessa on esimerkiksi vähän persoonallisempi joululahja,  kannattaa sivustolle ilman muuta kurkata. Itsekin pitäisi uppoutua sivuston aarteisiin ja samalla vähän lahjatuumailuihin, ettei kaikki jäisi taas ihan viime tippaan. Aika moni tuntuu jo olevan liikkeellä joululahjaostoksilla, ehkä pitäisi itsekin ryhdistäytyä nyt, kun kaupoissa ei ole vielä ihan kauheaa ryysistä. Jokos te olette aloittaneet lahjojen hankinnan?
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Höh, mikä kysymys toi on ?
  Mähän tietenkin olin kaikki ( paitsi miehelleni ) ostanut lahjat ennen kuin kaupoissa edes oli joululahjapaperia paikallaan.

  Tässä mä olen hyvä, joululahjat hankin aina ajoissa. Monessa muussa taas olen toivottoman viime tipassa ( tai myöhässä ).

  Mulla on Iittalan, Aallon maljakon muotoinen leikkuulauta ja eihän sitä raaski edes käyttää. Päällä on aina joku astia, missä itse tarjottava on.

  • 2.1

   sanoo

   Oho, täytyy hattua nostaa tuollaiselle toimeliaisuudelle! 🙂 Se on jännä, miten joka vuosi suunnittelee ostavansa lahjat ajoissa, mutta silti ne jää viimeiseen… Eipä silti, selviän aika pienellä lahjamäärällä, joten ihan mahdoton homma hankkimisessa ei kuitenkaan ole.

 2. 3

  sanoo

  Lahjat on hankittu, jee 🙂 olen jo kaksi vuotta hankkinut ison osan verkkokaupoista joten ei ole tarvinnut ryysiä kaupoissa.

  Kun tykkäät Etsystä, niin kannattaa tsekata myös http://www.danwanda.de, sieltä olen hankkinut paljon lahjoja parin viime vuoden aikana 🙂

  ps. aivan ihana tuo ensimmäinen leikkuulauta!

  • 3.1

   sanoo

   Jee 🙂 Nettikaupat on kyllä hyvä keksintö.

   Kiitoksia vinkistä, täytyykin tsekata tuo kyseinen kauppa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *