Leikkiostoksilla

Sain  IMAGE Black & White sekä Valkoinen Koti -blogeista hurjan kivan haasteen: shoppaile kuvitteellisesti sisustustuotteita 500 euron arvosta. Oikeasti varmaan käyttäisin tuon summan johonkin yhteen arvokkaampaan juttuun, mutta koska postauksesta olisi tällöin tullut aika tylsä, päätin koota kollaasin useammasta tavarasta. Tässäpä siis koottuna muutama juttu, jonka mieluusti hankkisin kotiini tuolla rahalla:

1. Muuto Crushed-kulho 79 € 2. Muuto E27-valaisin 59 € 3. Svenskt Tenn -tarjotin 54,90 € 4. Pia Wallen Cross-huopa 169 € 
5. Tolix-jakkara 128 €

Äkkiä se summa humpsahti, kafferahaa jäi kympin verran. Vaikka olenkin nyt kevään myötä innostunut väreistä, jostain syystä kollaasiin valikoitui kovin mustavalkoisia juttuja. Minun on alkanut tehdä mieli Tolix-jakkaraa eteiseen, joten nappasin sen ”ostoskoriini” samantein. Pia Wallenin torkkupeitto on myös houkuttanut jo pidemmän aikaa, sen graafisuus nyt vain iskee meikäläiseen ja materiaalikin on unelmanpehmeää. Pienesineistä ottaisin mielelläni kotiini Muuton Crushed-kulhon ja Svensk Tennin tarjottimen.

Onhan näitä himotuksia nyt vaikka kuinka, mutta koitin valita etupäässä sellaisia, joista en ole viime aikoina kirjoitellut. Oikeasti olen päättänyt olla hetken aikaa ostolakossa, joten hetkeen en ole näitä juttuja hankkimassa. Haaveilu ei ole kuitenkaan koskaan kiellettyä 😉

Tämän haasteen voisin laittaa eteenpäin seuraaville kanssabloggaajille:

Valkoisen Harmajan Suville
Garderobin Paulalle
Coco Sweet Dreamsin Cocolle

Olkaapas hyvä tytöt! 🙂

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Jep, tätä oli kyllä kiva tehdä. Paha vain, että tällaiset haasteet tuppaavat ainakin minulla vain lisäämään kaikenlaisia mielitekoja…;)

 1. 3

  sanoo

  Mukava nähdä kuinka alulle pistämäni haaste hyppii suosikki blogeistani toiselle. Kivoja valintoja teilläkin. Torkkupeitto vaikuttaa äärettömän asialliselta vaihtoehdolta minunkin kotiini.

 2. 5

  Anonyymi sanoo

  Hei, minua kiinnostaa tuon huovan koko ja hinta? Pia Wallenin sivuilla huovan hinta yli 700 €, kylläkin suuremmilla risteillä. Onko Koodissa tätä kollaasiin huopaa tähän hintaan (169 €)?
  – Johanna

  • 5.1

   sanoo

   Jep, tuo kalliimpi huopa on nimeltään Crux. Kuviointi on sama, tosin vähän suurempi ja materiaali 100 % villaa. Tämä kollaasini peitto on mallia Cross ja matsku on puuvillaa. Koko taisi olla 160×240 cm. Tällä hetkellä Koodissa ei tätä Cross-peittoa ole, mutta tulossa on kyllä kunhan valmistaja saa sitä lisää varastoon. Ja hinta on tosiaan tuo 169 e 🙂

 3. 7

  Anonyymi sanoo

  Voiko Pian peittoa tilata/varata s-postilla koodista, haluisin sen harmaa-valkoisena? Odottelen tässä vielä kuvia teidän portaikosta, meidän tulevaan taloon tulossa myös kapeahko, suora portaikko. Ihana blogi muuten, selasin alusta loppuun T:Ansku

  • 7.1

   sanoo

   Voi kiitos, kiva kuulla 🙂 Kuvia portaikosta on tulossa ensi viikolla! Peiton voi kyllä varata jo nyt, mutta valitettavasti emme osaa sanoa sille tarkkaa toimitusaikaa… Laitappa s-postia Koodiin, mikäli peiton tilaaminen kiinnostaa.

 4. 9

  sanoo

  Hei!
  Mistä ostit Pia Wallen Cross-huovan 169 €? Tämä kiinnostaa tosi paljon ja ostaisin sellaisen. Ja mustavalkoisena tietenkin.
  T: Sirkka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *