Lehdistä bongattua

Bongasin uusimmasta Elle Interiöristä ja Sköna Hemistä aika kivan idean, josta ajattelin vinkata täälläkin. Molemmissa lehdissä oli esiteltynä koti, jossa perusbulkkikaapistojen päälle oli laitettu erillinen taso – toisessa marmorinen ja toisessa betoninen. Kokoonpanon ilme muuttuu heti ihan erilaiseksi, vai mitäs sanotte.

Tasomateriaaliksi näiden kahden lisäksi sopisi vaikka vanerikin, tai vanerireunainen laminaatti. Alaosaksi taas käy mikä vaan – vaikkapa Ikean Bestå, keittiökaapit ja niin edelleen. Mikä helppo facelift!

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   No eikös vaan, nyt vähän harmittaa ettei ole Beståa kotona 😉 Tosin yläkerran Malmeillekin tuota voisi soveltaa…

  • 2.2

   sanoo

   Eikös olekin, nyt pistää vaan harmittamaan, ettei ole Beståa tm. kotona 😉 Tosin yläkerran Malmeillekin tuota voisi soveltaa…

 1. 3

  sanoo

  Kiitos vinkistä! Oli tarkoitus ostaa lasten pilaamaan Bestå-tasoon lasilevy, mutta taidetaankin mennä vanerilla eteenpäin.

 2. 5

  Maarit sanoo

  Noi seinälle nostetut kaapit muuttuu todella tyylikkääksi ilman jalkoja/sokkelia, riittääkö takaseinään perus kiinnitys vai pitääkö pultata kunnolla seinään?

  • 5.1

   sanoo

   Riippuu varmasti seinän rakenteesta ja siitä mitä kaapeissa säilyttää… Itse kyllä kiinnittäisin vähän järeämmin vaikka kulmaraudoilla ja kunnon ruuveilla, levyseinässä ehdottomasti koolauksen kohdalle.

 3. 7

  sanoo

  Moderni puutalo -blogissa on tuolla tavalla tuunattu tv-taso (olisiko juuri tuo Bestå) – toimii tosi hienosti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *