Laattaa ja lempihylly

Mielettömän kaunis laattaseinä tässä String Furnituren fiiliskuvassa. Tiililadonta ja tumma sauma tekevät juuri tarvittavan särön yksinkertaiseen peruslaattaan. Niin, ja tuo hylly ei myöskään ole yhtään hullumpi…

Muistutuksena kaikille String-hyllyjä himoaville, Finnish design shopilla on meneillään String-kampanja vielä hetken aikaa, ja Länna Möbler tarjoaa parhaillaan kaikki tuotteet alennettuun hintaan. Itse koitan kovin pitää näppini kurissa, mutta olen jo pariin otteeseen huomannut seikkailevani kyseisillä sivustoilla. Alakerrassamme kun olisi juuri tuon hyllyn kokoinen kolo…

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tykkään kans tiililadonnasta, sopii silmään enemmän. Ja String on kyllä ihan ykkönen ;)sanoo hän joka nauttii työhuoneessaan Stringistä.

 2. 2

  sanoo

  Kiitos vinkistä. Käynkin hyllyostoksilla.:) Ajateltiin laittaa keittiöömme laattaa tiililadonnalla. Laatta on tosin suorakaiteen mallinen ja keskeltä koholla. Tiililadonta miellyttää silmää enemmän kuin perusladonta.:)

  • 2.1

   sanoo

   Sama juttu, tiililadonta on vaan niin ajaton. Suorakaiteen mallisiin laattoihin sopii tiililadonta kyllä ihanasti, meiltäkin löytyy keittiöstä samanmoiset, tosin ihan sileät malliltaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *