Kylppäristä

En taida olla juurikaan postaillut kuvia meidän kylppäristä, muistaakseni vain muutama hassu otos löytyy tuolta blogiarkistosta. Suuri syypää on tilan koko, hyviä kuvakulmia on hankala löytää pienestä tilasta ja luonnonvalokin uupuu kokonaan. Tämäkään kerta ei ole poikkeus, saaliiksi jäi pelkkiä detskuja yrityksestä huolimatta.

Kylppärin laatat ovat aika peruskamaa, taidan vain tykätä eniten sellaisista konstailemattomista ja yksinkertaisista laatoista. Lattia on 10×10 cm mustaa kivimäistä laattaa, kaikki seinät 25×45 cm kiiltävää valkoista kaakelia. Olen kyllä ollut oikein tyytyväinen lopputulokseen enkä usko, että koskaan siihen kyllästynkään. Ehkä nyt olisin voinut valita lattiaksi myös tämän tai tämän – mustana totta kai. Mielipide ei siis ole muuttunut kovinkaan radikaalisti parin vuoden aikana.

Allaskaappi ja korkea säilytyskaappi ovat tammea, ne tuovat vähän lämpöä monotoniseen yleisilmeeseen. Tasoilla majailee sekalainen joukko tavaroita, nyt syksyllä tilaan on eksynyt taas vähän enemmän ruskean sävyjä. Olette varmaan pistäneet merkille kuinka tuo ruskea kynttilä luuhaa kuvasta toiseen, se tuntuu vain olevan kiva nyt vähän kaikkialla.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Huh, Bloglovin ei ole viime aikoina toiminut laisinkaan eikä lemppariblogieni päivitykset ole sähköpostiin asti kulkeutuneet. Kovin on jäänyt blogien lukeminen, mitä nyt Facebookin kautta joidenkin päivitykset saanut. Pitää vaan opetella mennä suoraan Blogloviniin lukemaan uusimmat päivitykset. Mutta täällä ollaan vielä! 🙂 Mukavaa viikonloppua!

  • 2.1

   sanoo

   No voi höh, itse kun en käytä juurikaan bloglovinia, niin enpä ollut edes tietoinen tuollaisesta… Pitäisi varmaan siirtyä nykyaikaan ja facebookin puolelle 😉

   Kivaa viikonlopun jatkoa myös!

 2. 3

  sanoo

  Ihania kuvia jälleen kerran!
  Minäkin ihastuin kovasti kuusikulmaiseen laattaan ja
  meillä onkin yläkerran kylpyhuoneessa sekä wc:ssä kyseistä laattaa. Saumaus tehtiin vaalealla harmaalla ja olenkin nyt jälkeenpäin miettinyt olisiko pitänyt saumata tummalla…

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos! No, ainakin sauma pysyy siistinä, välillä meillä on vähän taistelua tuon tumman laattasauman kanssa 🙂 Tuo kuusikulmio on kyllä kaunis, kivan ajaton malli.

 3. 4

  sanoo

  Aivan ihania kuvia! Ja hih, ihan samanväriset on kylppärit meillä: mustaa 10×10 lattiassa, valkoinen 25×45 seinässä ja tamminen kaluste. O siul hyvä maku 😉

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *