Kurkistus kuistille

En sitten voinut olla julkaisematta paria sneak peekia kuistin lattiasta, malttamaton kun olen. Lattian väriksi valikoitui tuo punainen aika yllättäen; neutraali harmaa tai valkoinen ei oikein iskenyt mieheeni ja minä en taas halunnut alakerran tammiparkettia jäljittelevää sävyä. Päätimme sitten räväyttää ja maalata lattian pikkuisen tiilenpunaiseen taittavalla murretulla sävyllä. Täytyy sanoa, että olen aika tyytyväinen lopputulokseen, tuo kivasti piristystä muuten aika neutraaliin sisustukseemme. Ja onhan tuo tiilenpunainen aika perinteinen väri vanhojen tupien lattioissa. Grafiitinharmaa matto sekä valkoiset seinät ja kaapisto rauhoittavat sopivasti tunnelmaa ja linkittävät kuistia muuhun sisustukseen.

Nyt siis selvisi syy Jieldén punaiseen väriin 🙂

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  No johan on… Superhyvännäköinen! 🙂

  Mulla on makkarissa kaksi seinää tuota samaa punaista sävyä mattana, sekä yksi seinä valkoinen ja yksi seinä peitossa Muurame-kaappien takana. Sattumoisin maalausurakan jälkeen muistin hommanneeni täsmälleen saman sävyiset samettiverhot – 13 vuotta aiemmin.
  Valkoista seinää taas koristaa iiihaana värispektriympyrä, halkaisijaltaan metri.

  Ja pidän valtavasti kombinaatiosta, vaikka useimmat vieraat pyörittelevätkin silmiään ovensuussa 😀

  (en ymmärrä ihmisiä, jotka eivät tee kodistaan näköisiään)

 2. 3

  sanoo

  Anonyymi:
  Kiitos! Samoilla linjoilla olen, eikö oma koti ole juuri siitä syystä niin ihana, että siitä saa jetsulleen omannäköisensä 🙂

  RUMBO:
  Muchas gracias!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *