Kuplakuume

kuvat via Convoy/Pinterest
Meillä viime päivien kuuma puheenaihe on ollut autot, ja etenkin niiden värit. Mies meni nimittäin ostamaan vanhan avokuplan raadon, jonka hän ajatteli kunnostaa kesäautoksi. Nyt pitäisi vaan kekata autolle uusi väri. 
Aloin tietysti heti visioimaan eri vaihtoehtoja ja heittämään ideoita. Minä näkisin söpöisen auton murretussa pastellisävyssä, kuten vähän harmahtavana vaaleansinisenä tai vihertävänä. Kermanvärinenkin olisi kaunis, eikä klassinen valkoinen tai mustakaan olisi huono vaihtoehto. Tummempaa väriä haettaessa myös petroolinsininen tai khaki voisi toimia. Mikään ehdotuksistani ei kuitenkaan aiheuttanut suurta ihastusta, joten jännityksellä jään odottamaan mitä tuleman pitää.

Tarkoitukseni ei alkujaan ollut ollenkaan kirjoittaa aiheesta, mutta netistä löytyi toinen toistaan kauniimpia kuvia joita en vain voinut olla julkaisematta. Varsinkin suosikkikuvablogini Convoyn sivuilla olisin voinut viettää taas tunnin jos toisenkin, niin ihania juttuja siellä on.

Vanhat autot ovat kyllä kauniita!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Hyvännäköinen kollaasi! Saako kysyä millä ohjelmalla teet kollaaseja…? Terveisin aloitteleva bloggaaja 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos! Käytän kaikkeen kuvankäsittelyyn, kollaaseihin ym. Photoshoppia, en voi kuin suositella tätä ohjelmaa! Perustoiminnot eivät ole ollenkaan hankalia kunhan pääsee sisälle ohjelmaan.

  • 2.2

   sanoo

   Kiitos! Photoshop on ollut mullakin mielessä kyllä ja sen kyllä vielä joku päivä hankin :-). Tähän hätään keksin äsken koneella leikkiessäni, että PowerPointillakin saa kollaaseja aikaiseksi – sillä mennään siihen saakka kunnes on pelit ja vehkeet kunnossa :). Mukavaa syksyn jatkoa!

 2. 3

  sanoo

  Oi, vanhat kuplat ovat suosikkiautojani, ne ovat niin sympaattisia. <3 Kaunein väri sille olisi mielestäni vaaleansininen, sellainen kuin oikean rivin keskimmäisessä autossa, mutta ehkä vielä astetta vaaleampi.

  • 3.1

   sanoo

   Niin ovat! 🙂 Minullekin tuli joku fiksaatio tuohon vaaleansiniseen, se oli heti ensimmäisenä mielessäkin. Juuri sellainen hyvin vaalea, aavistuksen murrettu sävy olisi hyvä, söpö muttei liian lälly 🙂

 3. 4

  sanoo

  Kunpa meilläkin siippa innostuis ostamaan kuplanraatoja uusien kitaroiden sijaan! 😀 Mä näkisin oman kuplani yllätys, yllätys mustana, tai syvän violettina.

 4. 5

  sanoo

  Kuplat on kyllä söpöjä 🙂

  Jos minulla olisi oma Kupla se olisi ehdottomasti väriltään mahdollisimman silmään pistävä, räikeä pinkki! B)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *