Kullanhohtoa

kuvat Kristofer Johnsson/Moodhouse via Hitta Hem
Löysin nämä kuvat kivasta Hitta Hem -blogista, kiitosta vaan Suville blogivinkistä. Erityisesti ylläolevat kuvat herättivät huomioni: kuvan asunto ei ehkä ole ihan tyyliseni, mutta siinä on kerrassaan upea värimaailma. Huomatkaa, kuinka moderneja skandinaavisia huonekaluja on sekoitettu ovelasti prameisiin kehyksiin ja tummempiin väreihin. Minusta oikein toimiva yhdistelmä, modernit kalusteet keventävät kivasti raskaita ja perinteisiä esineitä. Virkistävää ja persoonallista.

kuvat Kristofer Johnsson via Hitta Hem

Tässä taas samaisesta blogista löytynyt ensivilkaisulta täysin erityylinen asunto. Samoja elementtejä, kullanhohtoa ja skandinaavisuutta, löytyy kuitenkin tästäkin. Erityisesti tuo seinälle toteutettu erikokoisista laatikoista ja koukuista toteutettu säilytysratkaisu on minusta kiva. Kultainen hanakin on aika päheä, ja metallisävyt toistuvat kivasti koukuissa ja kattovalaisimissa.

Heh, kuten varmaan huomaa, olen juuri nyt aika intona metallisävyihin. Jotain sellaista tarvisi kotiinkin saada, ehkä koluan muutaman kirpparin läpi. Se kuparinen Etchkin olisi vielä hankintalistalla.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Metallisävyt iskevät meikäläiseenkin tällä hetkellä! Tänään oli lähellä yksi hieno vintage-valaisin, mutta ei sitten kuitenkaan lähtenyt matkaan, kun pelkäsin, että olisi väärällä tavalla eri sävyinen, kuin olkkariin juuri hankkimani vintagevalaisin.

  Nuo keittiön kaapinovet, joissa taitaa olla pyöreä reikä vetimenä, ovat tosi kivat!

  • 1.1

   sanoo

   No olipa kiireessä kirjoitettu kommentti… Eli vintage-valaisin, jonka näin kirpparilla, olisi sopinut ruokapöydän päälle ja ruokailutila on samaa tilaa olkkarin kanssa, johon tulee sellainen toinen, kultainen vintage-valaisin. 🙂

  • 1.2

   sanoo

   Heh, joka tapauksessa kuulostaapa hyvältä nuo molemmat valaisimet 🙂 Pitäisi tosiaan tehdä itsekin pieni kierros kirppiksillä, että moisia löytöjä tekisi.

   Minäkin tykkään noista pyöreistä rei´istä!

 2. 2

  sanoo

  Kumma kyllä tuo kulta on kuin onkin alkanut miellyttää silmää. Vielä hetki sitten olisin ollut ihan toista mieltä. Ja päheä on hana! 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Niinpä, mieli kyllä muuttuu toisinaan aika nopeastikin 🙂 Mikä on kyllä ihan kiva juttu, olisi tylsää jos aina vaan olisi fakkiutunut siihen samaan vanhaan…

  • 6.1

   sanoo

   Minäkään en yleensä tykkää mistään krumeluureista, mutta moderniin sisustukseen yhdistettynä kulta toimii, kumpikin vähän täydentää toisiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *