Kukkahuumaa

Takuuvarma kevään merkki taitaa olla, kun meikäläinen alkaa intoilla erilaisista kukkatyynyistä. Svenskt Tennin ihanuudet ovat pyörineet päässä jo monta kevättä, niin tänäkin vuonna. Haaveilusta huolimatta tyynyjä ei vain ole jostain syystä tullut vieläkään hankittua… Pakkaa sekoittivat myös töihin tupsahtaneet Bakerin kukkatyynyt, varsinkin tuo musta passaisi enemmän kuin hyvin meidän olohuoneeseen. Graafinen ja värikäs kasviaihe on nyt se, mikä kolahtaa eniten. 
Taidanpa kuitenkin ensi hätään kaivaa kaapista viime kesänä hankkimani Morrisin kasviaiheiset tyynyt. Kauniita nekin ovat, mutta ehkä aavistuksen liian pastellisia tähän mielentilaan.
Onko muilla havaittavissa samanmoista innostusta?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  On, on, on, mutta kun ehtisi joskus niitä etsimään kaupoista tai raskisi tilata sieltä svensk tenniltä… Ja rahaa pitäisi vielä riittää niihin aitoihin, pihalle istutettaviin.

  • 1.1

   sanoo

   No niinpä, siinäpä se probleema onkin…:) Etusijalle meilläkin taitaa nyt mennä pihan entraus, sisustusjutut jäävät väistämättä keväisin vähän taka-alalle.

  • 2.1

   sanoo

   Jotenkin tämä vuodenaika sen tekee – en oikein normaalisti ole kukkakuosityyppiä, mutta kummasti keväisin iskee se innostus.

   Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *