Koulunpenkille

Kuulkaas, mulla on huomenna jännät paikat. Nimittäin tarkoitus olisi pienen tauon jälkeen palata takaisin koulunpenkille! Lähden syventämään aikaisempia opintojani, eli lukemaan sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituuttiin. Kyseessä on työn ohella suoritettava aikuispuolen koulutus, joten varsinaisia lähiopetuspäiviä Lahdessa pitäisi olla muutamia kuukaudessa. Nyt alkajaisiksi tällä viikolla on kuitenkin kolme tutustumispäivää, joten viikko menee reissatessa edestakas. Älkääpä siis ihmetelkö, jos blogissa on hiljaista!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Wau! Hienoa! Opiskeluintoa!
  Itsellä oli joskus muinoin tarkoitus hakea Lahteen, mutta en sitten koskaan saanut aikaiseksi tehdä niitä näyttötöitä, joihin kuului mm. taitella A4-arkista kahden kananmunan munakenno.

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Mukavaa opiskelua täältäki 🙂

  Terveisin,
  Satu, lukija, jolla ei ole omaa blogia mutta rakastaa ihailla toisten koteja ja oman kodin sisustamista 🙂

 3. 4

  sanoo

  Hienoa kuulla!:) Ja onnea tietty! Kerro joskus miten siellä sitten menee.

  T. Vasta salossakin opinnot aloittanut 😉

 4. 5

  sanoo

  Misty:
  Kiitti! Joo, olihan niissä ennakkotehtävissä oma vääntämisensä, onneksi meillä ei sentään ollut ihan tuollaisia tehtäviä…

  Malia:
  Vooi, kiitos 🙂

  Satu:
  Kiitos! Nuo kuuluu myös mun lempijuttuihin, mikäs sen mukavampaa! 🙂

  Emilie:
  Jees, mä raportoin. 🙂 Ja hei, onnea myös sulle!!

 5. 7

  sanoo

  Kotilo:
  Heh, olihan näitä opiskeluvärkkejä kiva taas kaivaa esille pitkästä aikaa… Kiitos ja intoa sinullekin! 🙂

 6. 8

  Zej sanoo

  Hei,

  kiinnostaisi kovasti mikä koulutus on kyseessä? Kauan se kestää? Siis onko se erikoistumisopintoja 2v vai täydennyskoulutusta 1v? Olen yrittänyt löytää 1-2 vuoden täydennyskoulutusta muotoilijana työnoheen, mutten ole fiksua vaihtoehtoa vielä löytänyt..

  KOulumenestystä! 🙂

 7. 9

  sanoo

  Heippa! Opiskelen Muotsikan aikuispuolella sisustusarkkitehtuuria ja kalustemuotoilua, joka kestää n. 3 v vähän edeltävistä alan opinnoista ja työkokemuksesta riippuen… Valmistun siis muotoilijaksi, aiempi alan koulutukseni on toisen asteen tutkinnosta. Lahdessa järjestetään muotoilijoille myös ylempää amk-tutkintoa (ns. maisteriohjelmaa)sisustusarkkitehtuurissa, kesto muistaakseni 2 v. En kyllä muista onko se työn ohessa suoritettavaa vai täyspäiväistä…

 8. 10

  Zej sanoo

  Noniin, nythän se selvisi! Minulla onkin siis jo tuo muotoilijan tutkinto ja katselin juuri tuota 2 vuoden työnohessa olevaa, josko sitä pääsisi jossain vaiheessa puurtamaan vielä tähän päälle.

  Taidat olla kyllä tosi ahkera, kun jaksat vielä työnohessa noin pitkän jutun opiskella! Tsemppiä! 🙂

  ps. ihana blogi, jäin koukkuun! 😉

 9. 11

  sanoo

  Kiitos, ja tervetuloa lukijaksi! 🙂 Tuo ylempi koulutus kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, varsinkin jos työn ohella voi suorittaa.

  No joo, onhan siinä vähän hommaa. Enemmän kuitenkin matkat painaa, koulu kun sijaitsee vajaan kolmen tunnin ajomatkan päässä. Mutta eiköhän se siitä, muutama vuosi on loppujen lopuksi tosi lyhyt aika 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *