KITCHEN CORNERS

Sunnuntait ovat tääällä usein pieniä järkkäilypäiviä. Nyt viimeksi innostuin järjestämään keittiön hyllyjä uuteen uskoon – kuinka avohyllyille tuppaakin kerääntymään aina kaikenlaista turhaa – ja nyppäsin samassa järjestelypuuskassa keittiön verhot kokonaan pois. Vaikutus oli melkoinen; valon määrä moninkertaistui, kun liki kolmasosan ikkunasta peittävät verhot lähtivät muualle. Ikkunoiden paljas ja riisuttu ilme tuntuu vaihteeksi ihanan virkistävälle, valo saa nyt tulvia estoitta sisään. Kannatti kokeilla.
Olen kerännyt pientä keväistä inspiraatiokollaasia liitutaulumuurille, se saa vapaasti kasvaa ja levitä pitkin muuria. Isosta kuvasta kiitos kuuluu Hennalle, muut ovat sekalaisia lehtileikkeitä sieltä sun täältä. Nyt inspiroi lämpimät ja pehmeät sävyt, kasvien vihreä ja viileät metallit. Kotiin ei ole nyt kevääksi suunnitteilla sen kummempia hankintoja, mutta vaatekaappia tekisi kyllä mieli uusia senkin edestä. Pois paksut ja tunkkaiset talvikamat ja tilalle jotakin kepeää ja keväistä.

Maljakkoon kipaisin hakemassa pihalta muutaman syreeninoksan, pensaassa näkyy olevan jo ihan mojovat silmut. Vielä kuukausi tai pari, ja saamme nauttia lehtivihreästä jo ulkonakin. Sitä odotellessa puhjenneet silmut saavat tuoda kevätfiilistä sisätiloihin.

My little inspiration wall and some other corners of the kitchen.

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Niinpä, on kyllä ihanaa kun valoa alkaa taas riittää pidemmälle! Juuri intoiltiin, kuinka vielä viiden aikaan on valoisaa, aivan mahtavaa aikaa tämä.

 1. 4

  sanoo

  Kyllä taas todellakin tuntuu, että lisääntyvä valo saa heräämään. Pitkä ja pimeä talvi on väistymässä ja vihdoinkin on toive alkavasta keväästä tämän valon myötä! Aivan huikean kauniit kuvat olet jälleen ottanut – kiitos inspiraatiosta 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos itsellesi kivasta kommentista! 🙂 Ihanaa aikaa tämä kevättalvi, jotenkin tuntuu kuin tämän auringon myötä olisi herännyt pitkiltä talviunilta. 🙂 Valosta saa niin paljon energiaa ja uutta intoa!

 2. 6

  sanoo

  Kauniita kuvia ja kiitos inspiraatiosta, olen tässä yrittänyt kerätä järkkäilyintoa kevätkohennusta varten. Lisääntyvä valon määrä piristää mutta paljastaa myös pölyiset nurkat 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos ja kiva jos sait näistä inspistä! Ja tuo on niin totta, aurinko paljastaa armottomasti kaiken pölyn ja likaiset ikkunat – pitäisikin tehdä lähiaikoina kunnon suursiivous ja ikkunoiden putsaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *