Kirppislöytöjä

Fillaroin tänään läheiseen kauppaan hakemaan sinne toimitettua postipakettiani, ja siinä samassa ajattelin poiketa lähistöllä olevalle kirppikselle. Tiedätte varmaan kuinka välillä kirpparilta ei löydä mitään ja välillä löytää senkin edestä, tänään oli selvästi hyvä päivä ja kirpparilta tuntui löytyvän vaikka mitä pientavaraa. Unohdin täysin hakemattoman paketin ja ulkona odottavan pyörän, kun raahasin kasapäin euron maljakoita kassalle. Niinhän siinä sitten kävi, että piti soittaa mies hakemaan autolla ostokseni, pyörän kanssa näiden ja postipaketin kuljettaminen olisi ollut täysi mahdottomuus.

Ekan kuvan kolmen lasimaljakon lisäksi ostin vielä pari ruskeaa apteekkipulloa, joista kuvaa myöhemmin, sekä tuon vanhan vaa´an. Näistä köyhdyin yhteensä vajaan kympin verran, ei paha. Kalustepuolelle jäi vielä vähän houkutuksia; vanhat wieniläistuolit sekä aivan ihastuttava vanha messinkinen jalkavalaisin. Valaisin oli kuitenkin vähän tyyris kirpparivalaisimeksi enkä tiedä mihin sen olisin laittanutkaan, joten ainakin toistaiseksi se sai jäädä toisten napattavaksi.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hei vaan, löysin tosi kivan blogisi ja liityin heti lukijaksesi.
  Kirpparilöytösi ovat ihania, kävin tänään juuri itsekin kirpparilla ja tulin ulos vanhan lasitölkin kanssa.

  • 1.1

   sanoo

   Heippa ja tervetuloa lukijaksi, mukavaa, että löysit blogiini!

   Kirpparit ovat kyllä siitä niin kivoja, että koskaan ei tiedä mitä löytää…

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mihin kirpparille jätit nuo wieniläistuolit? On ollut etsinnässä jo jonkun aikaa, mutta kauniita ei ole tullut vielä vastaan järkihinnalla.

  Nuo euron löydöt ovat kirppareiden parasta antia. Yleensä ne ovat joko tosi ihania tai joskus joutuu miettimään onko esine todella ruma vai todella hieno. Rumanhienot ovat suosikkejani.

  • 2.1

   sanoo

   Tuolit jäi Turun Kirkkotien ekotorille. Niitä oli muistaakseni neljä ja kappalehinta taisi olla 15 euroa.

   Minustakin rumanhienot ovat parhaita 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Se on kyllä kiva, tuollainen sopii jo ihan pelkäksi koristeeksikin. En ole vielä edes testannut sen toimivuutta…:)

  • 4.1

   sanoo

   Oi, niin vähän minäkin olen… Varmasti ihana tehdä tuollaisia löytöjä kaapeista! Tuollaiset vanhat lasiesineet tuovat kyllä sisustukseen kivasti persoonallisuutta ja kontrastia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *