Kevättä ilmassa

Oijoi mikä aurinkoinen ilma tänään(kin) on ollut, nyt tuntuu olevan jo vähän kevättäkin ilmassa. Meidän terassille paistoi jo mukavasti aurinko, fiilistelin siinä päivällä hetken kevättä aurinkolasien kera – paksuun toppatakkiin toki kietoutuneena.
Pikku virpojat kolkuttelivat tänään ahkeraan oven takana, ja värikkäitä pajunoksia kertyikin pöydälle aikamoinen kimppu. Ne saavat värittää nyt hetkisen meidän alakertaa. Ostin jo malttamattomana muutaman narsissinkin, jokohan ne kohta uskaltaisi jättää ulos yöksikin. Vähän jo kaipaisi pihallekin keväisempää ilmettä…
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mulla on Oulun korkeudella narsissit Tete-a-tete päivisin ulkona seinän vieressä terassilla, yöksi nostan ne sisään. Säilyvät ulkona paljon pitempään ja matalina. Sinun kuvissa näkyviä perunanarsisseja olisin halunnut laittaa, mutta ei tullut vastaan.

  • 1.1

   sanoo

   Ok, eiköhän täälläkin sitten uskaltaisi jo niitä laittaa. Itseni tuntien ne kyllä saattavat helposti unohtua yöksikin ulos, mutta koitetaan 😀

   Nuo perunanarsissit ovat kyllä kauniita, mutta tosiaan ehkä vähän harvinaisempia, itsekin ostin niitä perinteisiä tälle kaveriksi.

 2. 3

  sanoo

  Tilasin mieheltä uuden perunanarsissisatsin, kun edelliset ovat jo hieman kärsineen näköisiä. Ei ollut löytynyt… Toivottavasti ensi kerralla sitten.

  Jännää miten lehdet ja kirjat näyttävät hyviltä kuvissaan, pitäisiköhän testata?!

  • 3.1

   sanoo

   Taitavat olla vähän harvassa nuo perunanarsissit, itsekin ostin tuolle kaveriksi niitä normaaleja, kun en viitsinyt alkaa kiertämään kaikkia kauppoja.

   Testaapa ihmeessä, kirjat ja lehdet toimii kyllä aina niin hyvin sisustuselementteinä 🙂

 3. 4

  sanoo

  Ensimmäinen kuva on täydellinen, upean näköistä! Tänään blogeja lukiessa on käynyt mielessä, olisiko itsekin pitänyt jotkin oksat pitänyt väkertää piristämään kotia 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Kiitoksia 🙂 Narsisseista ja muista kevätkukista tulee kyllä niin keväinen fiilis, ihana kun saa alkaa jo laittaa pihallekin jotain kivaa 🙂

 4. 6

  sanoo

  Kauniita keväisiä kuvia! Mistä olet tuon mustavalkoisen tyynyn hankkinut ja minkä merkkinen se on? Niin kaunis! Muistelen, että noita olisi keltaisenakin saatavissa..?

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *