Kesän eka päivä

…tai ainakin kesäkuun eka, jipii! Itse kesästä ei ole kyllä tällä hetkellä tietoakaan, ulkona on tällä hetkellä kymmenisen astetta lämpöä ja vettäkin taitaa vähän vihmoa, hrr. Kai se tästä kohta lämpenee. Pihasireenissä on sentään jo kukkia, kurkottelin niitä muutaman sisälle maljakkoon.

Tuo kuvassa oleva tarjotin on muuten ihan yksi lemppareita käyttöesineitäni. Yleensä se on keittiössä öljypullojen ja pippurimyllyjen alustana, mutta aika useasti nappaan sen mukaan erilaisiin asetelmiin. Se näyttää kivalta juuri maljakkojen tai vaikka kynttilöiden alustana. Yleensä tuota ei vain viitsi pitää kauaa pois keittiöstä, kun pullot ja myllyt seilaavat sen ajan ties missä. Noita pitäisi olla useampia!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana tunnelma kuvissa! Juu, kesästä ei ole kyllä tietoakaan 🙁 Saisi nuo ilmat jo kyllä ruveta lämpenemään, vaikkakaan mitään intiaanikesää en nyt toivo, kun meillä alkaa raksapuuhat.

  Ihailinkin tuota tarjotinta -ootko mistä löytänyt moisen ihanuuden?

  Kivaa viikonloppua 🙂

  • 1.1

   sanoo

   No niinpä… Joo, ei oo kyllä kiva tehä hommia kauheessa paahteessa, mutta ennemmin sitäkin kun tätä 🙂

   Tuo tarjotin on Design House Stockholmin ja Koodista joskus kauan sitten ostettu. On kyllä ollut monikäyttöinen juuri kokonsa ja muotonsa ansiosta.

   Kiitos ja kivaa viikonlopun jatkoa myös sulle!

  • 1.2

   sanoo

   Kattelin vähän netistä tietoja tuosta DHS:n tarjottimesta ja ilmeisesti sitä kai voisi saada vielä jostain, valkoisena ainakin. Pystyisikö Koodin kautta tiedustelemaan/tilaamaan mustaa (tai valkoista), jos niitä vielä on saatavilla? Mikä koko tuo sun tarjotin on, onko se keskikoko? Mulle varmaan saattais riittää se pieni, tosin en löytänyt kokoja mistään.

 2. 2

  sanoo

  Tänään alkanut kesäloma ei vielä ole tuntunut niinkään KESÄlomalta, mitä voisi toivoa. Toisaalta kylmä keli antaa aikaa istuutua työpöydän ääreen ja tehdä muutamia sisustussuunnitelmia. Positiivista ajatteluako?! 😉

  Tulin minäkin kyselemään kuvien tarjottimen alkuperää?

  Toivotaan kesän lämpenevän!

  • 2.1

   sanoo

   Toivotaan näin! Noh, vähän sama juttu, ainakin saa kaikenlaisia rästihommia ja kotijuttuja hoidettua, kun ei ole houkutusta lähteä ulos…

   Edelliseen jo vastasinkin tarjottimesta, eli tarjotin on dhs:n valmistama, ainakin stockalta ja vepsäläiseltä pitäisi löytyä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *