Kesäkeitaita

Omaan silmääni kesän houkuttelevimmat pihakeitaat näyttävät tältä: paljon erilaisia rentoja ruukkuja ja valuvia kasveja yhdistettynä kevyisiin, yksinkertaisiin pihakalusteisiin. Ei niinkään kukkien ilotulitusta vaan paljon vihreää ja valkoista, joukossa kenties vähän sinistä tai vaaleaa roosaa. Weronican, Daniellan ja Mian terassit ovat oivia esimerkkejä, jotain tällaista meillekin tulee. Oma terassimme on vielä(kin) ihan talviteloilla ja kukkasen virkaa toimittaa vain yksi pieni orvokkiruukku. Vanhat terassikalusteet on toki kannettu jo pihalle, mutta ne kaipaisivat kipeästi vähän entraamista, ja terassilla majaileva iso kukkalaatikkokin pitäisi maalata. Vanhat tuolit ajattelin heivata kokonaan pois ja hankkia tilalle vähän kevyemmät, ehkäpä jotkut näistä tuoleista.
Siinäpä urakkaa tälle viikonlopulle, terassipöydän ja kukkalaatikon hiomisessa mennee tovi, ja sitten maalia tai öljyä pintaan. Ensi viikolla voisikin tehdä päätöksiä tuolien kohtalosta…
Kommentit
  1. 2

    Anonyymi sanoo

    Samat kuvat ovat inspiroineet minuakin. Toivottavasti saamme jossain vaiheessa nähdä kuvia myös teidän omasta puutarhasta ja terassilta.

    /sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *