Kesäinen olkkari

Nyt vaihteeksi muutamia kuvia sisältä ja olkkarista, viime päivinä on ollut vähän sateita, joten sisälläkin on vihdoin saanut jotain aikaan. Vaihdoin viimein sohvalle vähän kesäisempiä tyynyjä; viime kesänä hankittuja Morrisin tyynyjä ja vähän rentoa pellavaa. Nuo Morrisit ovat edelleen yksiä suosikeistani, vanhat englantilaiset kuviot ovat peräisin 1800-luvulta, mutta ovat oikein käypiä vielä tähänkin päivään. Tyynyt antavat kivaa kontrastia moderneille jutuille, ja haalea väriskaalakin tuntuu nyt viehättävän erityisesti.
 
Pionit on napattu pihalta, ei tosin meiltä, mutta toivottavasti nuppuja tulee meillekin jo ensi vuonna. Istuttelut on nimittäin taas olleet käynnissä ja muutama uusi puska löytänyt paikkansa. Merkillistä, miten puutarhajutut vievät mukanaan, vaikken minkään sortin viherpeukaloksi tunnustaudukaan. On se vaan niin kivaa laittaa pihaa viihtyisämmäksi ja kauniimmaksi.
 
Se olisi sitten jo juhannusviikko ja viimoinen lomalla, aika menee taas ihan älyttömän nopeasti. Näillä näkymin ei olla lähdössä juhannuksi mihinkään sen kummemmin, ollaan kotona, tehdään hyvää ruokaa ja nautiskellaan. Mitäs suunnitelmia teillä on?
Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Pionit ovat kyllä aivan ihania, peukut pystyyn teidän ja meidän kukkien puolesta 🙂 Hyvää Juhannusta!

 1. 4

  sanoo

  Onpa kaunista! Mun istuttamat pionit alkavat kukkia ekan kerran ihan pian ja se tuntuu mielettömän hienolta!

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos! Miten kauan sinulla kesti ennen kuin alkoivat kukkia? Pionit ovat kyllä ihania, todellakin niitä pieniä hassuja ilonaiheita. 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *