Keltaista kotona

Pienet keltaiset pisteet ovat näemmä hiljalleen hiipineet osaksi sisustustamme. Tänään lähetti toi uusimman keltaisen, kuvan villakankaan, josta vanha Kilta-tuoli saa uuden päällisen. Vähän lisää toivottua väriä yläkerran melko mustavalkoiseen ilmeeseen.

Nyt sitten kiikutetaan tuoli verhoilijalle ja toivotaan, että se valmistuisi äkkiä. Eihän tässä mikään kiire olisi, mutta aina sitä on sen verran malttamaton, että haluaa uudet jutut äkkiä paikalleen.

Niin ja joo, luovutin enkä edes yrittänyt verhoilla itse. Totesin, että tuolin aaltoilevat muodot eivät ole mikään helppo nakki kaltaiselleni ei-ompelijalle. Kahdeksankympin hintaan vien tuolin mielelläni ihan ammattilaisen kätösiin, vaikka tämä vähän kauempana sijaitseekin.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Oi, onpa kiva keltainen! Vinkkaisitko minkä valmistajan kangas tuo on, kun itsellä on yksi tuoli odottamassa verhoilua ja se kankaan valinta on aina yhtä tuskaa. Jos pääset 80 eurolla tuolin verhoiluttamisesta ammattilaisella se on todella halpaa! Käyn aikuisopiston kurssilla verhoilemassa ja pelkkä kurssimaksu on 120 euroa. Kilta on tosi vaikea verhoilla, joten hyvä ratkaisu, siitä tulee varmasti hieno 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Tuo kangas on Kvadratin valmistama, Hallingdal nimeltään. Tältä valmistajalta löytyy kyllä paljon kauniita erilaisia villakankaita, ja tämän valinta olikin kinkkinen juttu 🙂 Onhan tuo aika edullinen tarjous, en ole itsekään törmännyt muualla vastaavaan. Katsotaan sitten millainen tulee 🙂

 2. 3

  sanoo

  Kiitos vinkistä, täytyy selvittää kenellä Helsingissä on edustus, että pääsee mallikankaita katsomaan.KIva nähdä millainen tuolista tulee.

 3. 4

  sanoo

  Kiva nähdä, että keltainen on hiipinyt muidenkin mieliin. Minulle harmaan ja keltaisen yhdistelmä on tällä hetkellä aivan vastustamaton.

  • 4.1

   sanoo

   Mahtaakohan tulevalla keväällä olla vaikutusta asiaan…:) Oman keltaiseni ajattelin myös yhdistää harmaaseen, mikä ihana pari!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *