Keittopäivä

Tänään tehtiin, tai siis mies teki bravuuriansa kanakeittoa. Hyvää oli taas, ei voi muuta sanoa.
Ohje menee kutakuinkin kuvan mukaisesti, välillä tehdään pastan kanssa ja välillä perunan. Mausteet ovat keitossa kaiken a ja o; chiliä pitää olla paljon ja currya myös. Meillä käytetään kerman sijasta tuorejuustoa, se tuo keittoon vähän täyteläisemmän maun.

Kommentit
  1. 2

    Anonyymi sanoo

    Teidän leikkulauta on ihanan mallinen ja paksu 😀
    Mistä se on peräisin?
    -Riikka

  2. 3

    sanoo

    Inka:
    Hyvää on ja helppoa, suosittelen! Laiskoina tehdään tätä iso kattilallinen, jotta riittää moneksi päiväksi 😉

    Riikka:
    Nyt en osaa tuohon vastata, leikkuulauta on lahjaksi saatu ja aika vanhakin jo…:/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *