KEITTIÖSSÄ TÄNÄÄN

Maaliskuu alkoi ja kevät sen mukana, siltä ainakin tuntui tänään. Päivällä riitti valoa ja ilmakin oli jotenkin erityisen lämmin, kadutkin jo osittain puhdistettu sorasta. Ihanaa! Nyt viitsii taas ostaa keittiöön yrttejäkin, eivät enää (toivottavasti) nuupahda ihan hetkessä valon puutteesta. Kasvatushommiin en tänä vuonna rupea, sen päätin viime vuoden epäonnistuneiden kokeilujen jälkeen, aion mennä helpoimman kaavan mukaan ja nauttia vain näistä valmiista puskista.
Meillä kävi tänään kivoja vieraita, juteltiin mukavia ja nappailtiin kuvia siinä ohessa. Syötiin croisantteja ja aprikoosihilloa, voisin melkein elää niillä. Iltasella innostuin vielä kokkailemaan pastaakin. Kyllä nyt on taas herkuteltu, mutta niin kai välillä viikonloppuna pitääkin.
Nyt jatkan iltaa laiskanpulskeissa tunnelmissa, jospa sitä taas huomenna ryhdistäytyisi tekemään jotain järkevää. Ainakin ajattelin kuvailla tänne muutamaa tuote- ja kosmetiikkalemppariani, vähän vaihtelua näille ainaisille kotikuville 😉 Palataan siis taas silloin astioille!

Some random pictures of my kitchen…

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *