KAHVIHETKI | ON THE TABLE

Vapaapäivän kahvihetki. Pöydälle osui sattumoisin kauniita ruskean sävyjä, joita en malttanut olla ikuistamatta kuviksi.
Olen aina tykännyt puusta, mutta juuri nyt puiset yksityiskohdat ja klassinen tammi innostavat erityisen paljon. Viime aikoina kotiin on hiipinyt entistä enemmän puisia yksityiskohtia, ne piristävät kivasti valkoisia pintoja jo ihan pienissäkin määrin käytettyinä. Keskiruskea senkki ja tammilattia lämmittävätkin tilaa sitten jo ihan kunnolla, tuosta lattiasta ollaan tykätty kyllä paljon. Keskiruskea väri nostaa valkoiset kalusteet kauniisti esille olematta kuitenkaan liian tumma tai tunkkainen – vaikkakin valokuvaukseen lämpimän sävyinen lattia aiheuttaa aina omat haasteensa…
Ihastelin kahvitellessani myös syreeninoksiin puhjenneita lehtiä. Kauneimmillaan ne ovat juuri noin, vaaleanvihertävinä nuppusina. Eipä tarvinnut tällä kertaa hakea kaupasta lainkaan perjantaipuskaa, ihan mahtavaa kun hiljalleen voi taas alkaa hyödyntää oman pihan antimia. Enää ei ole pitkä matka kevääseen, viikonloppuun vielä lyhyempi. Rentouttavia vapaapäiviä teille!
Brown shades around my dining table.
Kommentit
  • 3.1

   sanoo

   Kuin myös! Juu suosittelen oksametsälle suuntaamista, lehtiin puhkeavat oksat ovat niin kauniita ja keväisiä maljakossa.

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos! Meillä ainakin syreenissä on jo ulkonakin isot silmut, joten ei kauaa kestä, kun niiden oksat puhkeavat sisälläkin lehteen. Oksista tulee kyllä ihanaa kevätfiilistä kotiin!

 1. 5

  sanoo

  Love the cup! Although I am very into monochromes (like the rest of the crazy interior world) I find myself lately gravitating more and more to rustic details. Beautiful photos dear 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Thank you so much! 🙂 I have to say I feel exactly the same; even though I really like white color and monocromatic interiors, I´m a bit tired of seeing only them everywhere. Instead I´m craving more and more for soft and warm colors…

 2. 6

  Anonyymi sanoo

  Kauniita kuvia! Puu (erityisesti vaalea sellainen) kiinnostaa myös minua. Haaveilen puisesta, sirosta, pyöreästä sohvapöydästä. Olisiko sinulla antaa vinkkejä pienehköön olohuoneeseen?

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos! No nyt ensimmäisenä tuli mieleen tamminen Muuton Around-pöytä, siinä on aika kaunis siro muoto ja kaksi eri kokoa. Habitekin Morris-pöytää taitaa myös saada kokopuisena, tai entäs Artekin klassinen Trienna tai Ovalette? Pyöreitä nämä viimeiset eivät tosin enää ole…

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos! Sisälle tuodut oksat ovat ihan mahtava varaslähtö kevääseen, voi kun tuonne uloskin saataisiin jo pian vähän vihreää.

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos! 🙂 Ruokapöytä on Stuan valmistama ja Zero malliltaan, näitä saa Koodista. Pyöreä pöytä on ollut meille kahdelle ihan toimiva, pöydän halkaisija on 110 cm joten tilaa siinä on kuitenkin ihan kivasti. Keskellä oleva jalkakaan ei rajoita tuolien sijoittelua, joten tarvittaessa tuohon mahtuu 5-6 henkeäkin ympärille. Kieltämättä kuitenkin hieman kaipaan suorakaiteen mallista pöytää varsinkin silloin, kun paikalla on vähän enemmän porukkaa. Jos tilaa olisi enemmän, valitsisin kyllä suorakaiteen, mutta tähän nykyiseen tilaan pyöreä sopii kyllä suorakaidetta paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *