Juuren Puoti

kuva lainattu täältä
Hei olettekos käyneet Helsingissä sellaisessa putiikissa kuin Juuren Puoti? Pikkuinen putiikki sijaitsee Korkeavuorenkadulla, ja myy lähiruokaa suoraan maakuntien tuottajilta ilman välikäsiä. Valikoimissa on mm. luomulihaa, pientuottajajuustoa, viljatuotteita, leipää, villiyrttejä, artesaanisuklaata jne. Paikan sisustus on yksinkertainen ja konstailematon, ja tuotteet on pantu kauniisti esille avohyllyille ja puulaatikoihin. Aivan kertakaikkisen ihana vanhanajan puoti! Harmi, kun ei ollut kameraa matkassa, nyt saatte tyytyä tähän Juuren Puodin nettisivuilta lainattuun kuvaan.

Itse ostin puodista tuliaisiksi glögiä, ohraryynejä ja eksoottisen kuuloista jallusinappia. Sopivat hyvin pieneksi jouluviemiseksikin, jos yllättävää menoa ilmaantuu.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Oon töissä siinä hoodeilla joten tulee käytyä aika ajoin – aivan liikkis liike. Kävin juurikin hakemassa ihanaisia mehuja ja hunajaa ja myslejä yms.

  2. 2

    sanoo

    Kuulostaa herkulliselta 🙂 Helsingissä on kyllä kivoja pieniä putiikkeja vaikka kuinka! Soisi niitä tulevan lisää tänne Turkuunkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *