Joulutunnelmissa

Meillä alkoi joulunvietto juurikin nyt. Aatto vietetään muualla, joten tuotiin kuusi jo vähän etukäteen sisälle. Me haetaan kuusi perinteisesti vanhempieni metsästä, ja tämä löytö on varmasti kaunein ja tasaisin kuusi meillä ikinä, tuossa se on nyt täydessä loistossaan takan vieressä.
Joulukoristeita on meillä kerääntynyt vielä aika vähänlaisesti ja ne ovat aika simppeleitä. Sähkökynttilöiden sijasta meillä on aidot, vanhat kuusenkynttilät. Polttaa niitä ei oikein uskalla, mutta minusta ne ovat tosi kauniit muutenkin. Olisin mielelläni laittanut tänä vuonna muutaman punavalkoisen piparminttutikun kuuseen väriä tuomaan, mutta eipä tullut kaupassa vastaan. Tällä mennään siis.

Kynttilät ja hyasintit kuuluvat ehdottomasti meidän jouluun. Sain kauniit Lily-tuikkukupit lahjaksi BEdesignin tytöiltä, ne näyttävät ihanalta lämpimää puupintaa vasten. Taitavat päätyä ainakin joulun aamiaispöytään…
Elävä tuli riittää mainiosti ainoaksi valaistukseksi, se värjää kaiken kauniin oranssinpunaiseksi. Ulkona myrskyää ja sataa, se ei tätä tunnelmaa haittaa. Verhot kiinni ja kynttilät päälle, siinä kaikki tarvittava.

Nyt meillä rauhoitutaan joulunviettoon ja blogi hiljenee muutamaksi päiväksi.

Oikein lämmintä ja ihanaa Joulua kaikille teille!

Kommentit
    • 1.1

      sanoo

      Voi kiitoksia paljon! Siinäpä se joulu jo hujahti, toivottavasti teilläkin oli mukavat joulunpyhät! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *