Inspiraatiota

Kuten tuossa aikaisemmin jo kerroinkin, on blogiini luvassa pieniä muutoksia tämän syksyn aikanan Nyt saan kertoa niistä muutaman sanasen lisää.

Varmaankin useimmille tuttu blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuun aikana, ja laajentaa sisältöään niin sisustukseen, ruokaan kuin erityyppisiin lifestyleaiheisiin. Uudesta Indiedays Inspiration -palvelusta löytyy samalta sivulta 300 laadukasta blogia, joiden postaukset näkyvät sivustolla värikkäänä kuvavirtana. Yhdeltä sivustolta voi siis helposti klikkailla itseä kiinnostaviin aiheisiin ja sitä myötä löytää myös uusia blogeja. Pähkinänkuoressa siis yksi sivusto – tuhat ideaa.

Suurelle yleisölle palvelu avataan siis vasta vähän myöhemmin, mutta teillä lukijoilla on kuitenkin jo nyt mahdollisuus kurkistaa tähän vielä kehitteillä olevaan palveluun klikkaamalla tänne. Syötä vain sähköpostiosoitteesi, ja sinulle lähetetään tunnukset, joilla pääset kirjautumaan sivuston beta-versioon.

Kokeilen mielelläni kaikkea uutta ja olen avoin uusille jutuille, niinpä päätin lähteä mukaan sivustolle. Idea yhteen kerätyistä blogeista
vaikuttaa minusta oikein näppärältä, samalla iskulla löytää kiinnostavia postauksia ja uusia blogeja.
Päätökseen vaikutti myös suuresti se, että tämä ei aiheuta juuri minkäännäköisiä velvoitteita tai muutoksia blogiini. Täällä bloggerin puolella ollaan
edelleen, ja jutut pysyvät samoina. Jokunen banneri saattaa ilmestyä
blogiin, siinä kaikki.

Miltäs tämä teistä kuulostaa?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Olen löytänyt sun sivuille aikoinaan jonkun sisustuslehden kautta, jossa oli juttua Valkoisen Harmajan blogisivuista. Suvilla on kiva kasa blogeja, joita seuraa sivussa ja siitä oli helppo käydä katsomassa muita.
  Sun on ehdottomasti listan paras ja käynkin täällä vähintään kerran viikossa.

  Minkään googlen kautta on tosi hankala mitään löytää, eli noi linkit ovat tällä hetkellä hyväksi havaittuja.

  Ja sitten kun tulee tälläisiä "porukoita", esim indie tai casa, siellä on vain muutama jotka ovat oikeesti tosi kivoja, muut ovat ok, mutta en kuulu kohderyhmään.

  Joten tälläinen 300 uutta, hyväksi havaittua on oikeesti tosi upea juttu.

  • 2.1

   sanoo

   Voi kiitoksia, kiva kuulla! Toisten blogilistat ovat kyllä parhautta, itsekin olen löytänyt niiden kautta kasapäin uusia blogeja.

   Tavallaan tämä uusi konseptikin on eräänlainen "blogilista" , vain paljon suuremmassa muodossa. Uskoisin, että tuon kautta tulee tehtyä itsekin uusia kivoja löytöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *