INSJÖ-ARVONTA

yhteistyössä Insjö

Aina välillä blogeissa kiertää haasteita, joissa pitää kuvata oman käsilaukun sisältö. Kuvat ovat hauska kurkistus henkilön elämään, käsilaukun sisältö paljastaa yllättävänkin paljon sen omistajan persoonasta. Tiedättekin varmasti, kuinka laukusta voi löytyä jos mitäkin juttua: välttämättömiä tavaroita ja sitten sitä merkillistä roinaa. Itselläni laukun sisältö menee ihan saman kaavan mukaan; puhelin, avaimet, muistikirja, kosmetiikka ja aurinkolasit vievät jo yllättävän paljon laukun sisällöstä, puhumattakaan siitä kaikesta ylimääräisestä tavarasta. Päivittäisessä käytössä minulla on kolme eri laukkua, ja kun pitäisi vaihtaa laukkua lennosta, homma ei käykään niin sujuvasti. Tavarat ovat hukassa laukun uumenissa, ja pahimmassa tapauksessa myös unohtuvat sinne. Mutta nyt asia helpottui.
Sain testattavaksi paria helsinkiläislähtöisen Insjön bag-in-bag -pussukkaa, jotka on suunniteltu juuri tähän: pitämään kamat laukun sisällä järjestyksessä. Ja kun laukkua vaihtaa, on pussukka helppo napata mukaan. Helpotusta laukun järjestykseen on luvassa myös jollekin teistä, sillä järkkäsin tähän samaan teille pienen arvonnan.

Bag-in-bag -laukkuja löytyy muutamassa eri koossa. Niistä isoin toimii melkeinpä jo toilettilaukkunakin. Sen sisään mahtuu varmasti ihan kaikki tarvittava, ja näppärät taskut auttavat lokeroimaan ja lajittelemaan sisällön niin, että tavarat myös löytyvät helposti. Oman Saimaa-laukkuni* materiaali on helposti putsattavaa nailonia, joka ei kavahda reipastakaan menoa.

Pienempi Inari-sisälaukku* sujahtaa puolestaan näppärästi vähän pienempäänkin laukkuun. Myös tässä sisälaukussa on paljon näppäriä pikkutaskuja ja kätevä avainlenkki. Huomatkaa myös kiva nudenvärinen vuori, pieni yksityiskohta joka tekee heti oman lisänsä tuotteeseen.

Minusta tuotteet ovat oikein käytännöllisiä ja kauniita, tavaroiden roudaaminen tuli taas hiukan helpommaksi. Nämä toimivat hyvin myös matkoilla pieninä säilyttiminä, itse juuri mökkeillessä huomasin, että pieniä säilytyspussukoita ei todellakaan voi olla liikaa. Plussaa ropisee myös kauniista ulkonäöstä, kivoista pienistä nahkaisista yksityiskohdista ja houkuttelevista väreistä. Sekä toki suomalaisuudesta myös. 

Onko teillä ongelmia pitää laukkua järjestyksessä? Kertyykö sinne epämääräistä tavaraa?

Nyt sinun on mahdollisuus voittaa 2 kpl Insjön sisälaukkua vapaavalintaisessa värissä. Arvon Insjön Inari- ja Saimaa-laukut tähän postaukseen kommentoivien kesken. Arvonta on voimassa pe 19.9.2014 saakka, tämän jälkeen arvon voittajan blogissani.
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
PS. mikäli onni ei suosi, niin koodilla ANNA saa ilmaisen postituksen aina lokakuun loppuun saakka.I raffle two handy Insjö bag-in-bags. If you like to win them just leave a comment under this blogpost. Join in, the giveaway is open until friday and the winner will be chosen randomly.

*saatu blogin kautta
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Tälle naiselle tulisi enemmän kuin tarpeeseen.
  Tykkään pitää isompaa laukkua, jonka sisällä on eri käyttötarkoituksiin
  pieniä pussukoita. Sieltä nappaan sitten pussukan mukaan, jos pistäydyn esim. kaupassa.
  Käteviä, joita ei ole koskaa liikaa. 🙂

 2. 5

  sanoo

  Kyllä vain, mulla on tuossa eteisen naulakossa roikkumassa useampikin kassi ja ärsyttävä siirtää tavarat aina toiseen laukkuun – mieskin tuskailee kun yrittää löytää mun laukusta jotain. 😀

  pienilintu at gmail.com

 3. 8

  Anonyymi sanoo

  Oi, tulisivat niin tarpeeseen:) ja tulisiko tässä etuna se, että tavaroiden unohtelu vähenisi laukkujen vaihtamisen takia:)

 4. 9

  Anonyymi sanoo

  Hei, nyt olisi päivät pelastettu, kun nuo kulkisi mukana. Kiitos, osallistun!!!
  T.
  U-P

 5. 12

  sanoo

  Mun laukun sisältöä ei kyllä pystyis blogissa sensuroimatta esittämään. 😉 Arvonnassa mukana!

 6. 14

  sanoo

  Voi kuulostaa oivalta myös minulle! Laukuista kun tuppaa löytymään millon mädäntyneitä hedelmiä, milloin levinneitä puutereita. Ja kun laukkuja käyttää milloin mitäkin, on pitkään muhinut mandariini joskus melkoisen ikävä löytö :/ 😀 Mukana arvonnassa siis 😉 kaksinkertainenilo@gmail.com

 7. 17

  Anonyymi sanoo

  Aikas näppäriä ja sopivan kokoisia! Itse käytän turhaan isoa laukkua jonne tuppaa kertymään yhtä ja toista ja sitten ei enää kiireessä löydäkkään mitään….oiva keksintö, ilman muuta arvonnassa mukana!

  Arjuska

 8. 19

  Anonyymi sanoo

  Näille olisi kyllä tarvetta. Olen jumittunut käyttämään yhtä laukkua, kun sisällön siirtäminen toiseen laukkuun tuntuu kotoa lähtiessä aina hankalalta ja aikaa vievältä. Osallistun siis arvontaan.

  /sanna

 9. 20

  sanoo

  Tosi käteviä ovat nuo sisä-vaihtolaukut. Minulla on käytössä talvi- ja kesälaukut ja juhlaan se pienempi pussukka. Pitääpä kokeilla onnea arvonnassa.

 10. 24

  Minna sanoo

  Olen miettinyt tuollaisen pussukan hankintaa, mutta enpä teekään tilausta vielä tällä viikolla. Laukussa tulee kuskattua kaikenlaista tarpeellista (?) ja juurikin se laukunvaihtaminen on suurehko operaatio, kun lähes aina joku tärkeä juttu unohtuu toiseen laukkuun. Olis varmaan viisasta käyttää vain yhtä laukkua, mutta mitä niille toisille laukuille tekis?
  T. Minna
  laurilamin(at)gmail.com

 11. 25

  sanoo

  Voi juku, tässähän on mahtava ratkaisu minun (ja varmaan jokaisen muunkin naisen) laukkuongelmaan, miksi en ole kuullut näistä aiemmin?? Itselläni on miljoonia eri pussukoita laukun sisällä ja useita laukkuja, jotka on koitettu hakea mentaliteetilla "tarpeeksi taskuja", mikään niistä ei ole kuitenkaan vielä toiminut..

 12. 26

  sanoo

  Minulla on Marimekon ison kosmetiikkalaukun sisällä tuollainen jakaja, mutta empä ole tajunnut että tarvitsen ehdottomasti tälläisen käsilaukkuuni!

 13. 28

  Anonyymi sanoo

  Mukana ehdottomasti! Omat laukkuni ovat aina tuhottoman täynnä kaikkea ylimääräistä ja jos vaihdan laukkua niin taatusti ne tärkeimmät jutut jäävät sitten sinne ei mukana olevaan laukkuun. Nämähän olisivat aivan pelastus! 🙂
  minnal@luukku.com

 14. 29

  sanoo

  Minä vaihtelen laukkuja usein, melkein päivittäin ja usein on tavarat jäänyt " väärään" laukkuun. Joten olen mukana arvonnassa ja toivon todella voittoa.

 15. 30

  Anonyymi sanoo

  Voi että ihana haluaisin kovasti tuollaisen laukun monestakin syystä 🙂
  garanbola(at)gmail.com

 16. 35

  Anonyymi sanoo

  Tulisi todella tarpeeseen, laukkuja on käytössä 3.
  Meikeistä viis mutta jos migreenilääkitys jää eri laukkuun, voipi tulla tukalat oltavat 😉
  Nimimerkki :Ansku ja muut yht.tiedot tulee tarvittaessa..

 17. 39

  Anonyymi sanoo

  Kumpikin laukku tulisi tarpeen! olen juuri onnistunut hajottamaan pikkulaukkuni hihnan:) Päivi

 18. 40

  Anonyymi sanoo

  Olen näitä katsellutkin jo aiemmin. Tulisi tarpeeseen. Mahtava arvonta, mukana ollaan! -kat8a

 19. 44

  sanoo

  Näitä ois tosi kiva päästä testaamaan. Erityisesti työreissuilla joutuu vaihtelemaan laukkua usein (käsilaukku-läppärilaukku-lentolaukku). Helpottais varmasti tuota jatuvaa rumbaa.

 20. 47

  Anonyymi sanoo

  Mukana. Aivan ihania ja todella tarpeeseen tulisivat tällaiselle, jolla on aina puoli omaisuutta laukussa mukana ja siksipä kaikki aina hukassa! 😉
  Terveisin
  Hukkakukka
  sopeutuja(at)hotmail.com

 21. 49

  sanoo

  Halleluja – kahden pienen lapsen sekottaessa pakkaa tuollainen pussukka helpottaisi varmasti elämää ja vähentäisi oleellisten tavaroiden unohtelua lähtökaaoksessa.

 22. 50

  SusannaK sanoo

  Mukana arvonnassa ollaan =) Palaan töihin tammikuussa ja työlaukun kaaoksen hallintaan nämä voisivat olla oiva apu =)

 23. 51

  Anonyymi sanoo

  Onpa kiva kuulla uusista (mulle ainakin) kotimaisesta laukkuvalmistajista. Mä tosin olen aikalailla yhden laukun nainen.
  -tii

 24. 52

  sanoo

  Tämä voisi olla ratkaisu siihen, että tulisi käytettyä useampaakin laukkua. Nyt en jaksa vaihtaa kaikkia tavaroita eri laukkuun ja kuljen samalla laukulla viikosta toiseen….

 25. 54

  Anonyymi sanoo

  Mulla myös kertyy käsilaukkuun kaikenlaista pientä tavaraa, tietenkin isoon lokeroon: kuitteja, pinnejä, muovipusseja ym. Lokeroista ois apua :). Riksu
  reksaha@gmail.com

 26. 58

  sanoo

  Mukana arvonnassa, nämä olisivatkin tarpeelliset, sillä vaihdan laukkua melko usein muutaman lempparilaukun välillä 🙂

 27. 59

  sanoo

  Niin mukana arvonnassa! Sattuipa ajankohtainen aihe..kaikki laukkuni ovat remontin ajan muuttolaatikoissa ja jätesäkeissä vielä seuraavat kuukaudet. Olen sinnitellyt yhden pienen laukun kanssa, jonka sisältö alkaa olemaan aika arvaamaton..eli tarvetta toiselle pikkulaukulle olisi kyllä:)

 28. 62

  sanoo

  Ooh, mukana! Mun laukkuparkaan ainakin kerääntyy kaikkea pikkusälää, osin tarpeellistakin sellaista. Olis kieltämättä hauska selvitä vähemmällä tonkimisella. Tähän mennessä sivutaskut ovat pelastaneet pahimmalta. Uusin laukkuni, joka vielä odottaa käyttöönottoa, ei kuitenkaan taitaisi toimia lainkaan ilman jonkinlaista sisälaukkua. Siksipä tarve on suuri.

 29. 63

  Annav sanoo

  Tollanen olisi todela kätevä, mukana arvonnassa!:)
  valtonen.anna at gmail.com

 30. 65

  Anonyymi sanoo

  Tää helpottaisi arkea kyllä todella paljon. Aina kamat hukassa tai pyörii laukun pohjalla. Arvonnassa mukana siis 🙂 saya_04(at)hotmail.com

 31. 70

  Anonyymi sanoo

  Osallistutaan arvontaan, todella näppärä sisälaukku! kissankarva85(at)gmail.com

 32. 73

  sanoo

  Jopa mieheni oli sitä mieltä että tässä on juuri oikea tuote minulle joka vaihtaa laukkua vähän väliä menojen mukaan ja hukkaan tai unohdan aina aivaimeni ym. tavarat väärään laukkuun! Yksi tälläinen on ehdottomasta joululahjatoivelistalla, mutta vielä mukavampaa se olisi saada aikaisemmin arvonnassa! 🙂 🙂
  T. Johhhu

 33. 75

  Maja sanoo

  Ooh! Menen äitiyslomalta opiskelemaan myöhemmin tänä syksynä, olisipa kiva säilyttää käsilaukkuvakiot tuollaisessa! 🙂

 34. 76

  sanoo

  Oi minä olisin niiin tällaisen tarpeessa. Laukkuja piisaa, mutta silti käytän aina vaan yhtä, kun kaikkien tavaroiden siirtäminen yksitellen toiseen laukkuun tuntuu niin ylitsepääsemättömältä. 🙂

 35. 77

  Anonyymi sanoo

  Osallistun mukaan arvontaan! Nuo olisivat ehdottoman toimivia työpäivien aikana. Kuljen työpaikan alueella pitkiäkin etäisyyksiä, joten olkalaukku on aina mukana. Mukana kulkee puhelin, avaimia ja avainkortteja iso kasa, kyniä, aurinkolasit, hanskoja, lisäksi pehmeäkantinen pokkari, pientä kosmetiikkaa ym. Työkäyttöön koko päivän tavaranhallintaan nuo olisivat mainioita! t. iina.maija@gmail.com

  • 77.1

   Anonyymi sanoo

   Ja ahaa -elämyksenä tajusin juuri: Pienempä Insjö sujahtaisi mainiosti työtakin ("uniformumainen" ulkotakki) taskuun 😉

 36. 83

  sanoo

  Kyllä tarpeeseen tulisivat. Viimeksi tänä aamuna siirtelin kaikki tavarat ja sälät laukusta reppuun ja illalla taas takaisin.

 37. 85

  sanoo

  Lupasin rakkaista rakkaimmalle ihmiselle oman Insjön lahjaksi. Äidille. Voisihan niitä olla naisella useampaakin laukkuun. Tai itsellekin? Siskolle?

 38. 87

  Anonyymi sanoo

  Ei oikeastaan kerry, kun aika usein tsekkaan sen läpi, mutta isosta laukusta (tai monesti pienestäkin) voi olla silti hankalaa löytää etsimäänsä, kun sinne tulee aina sullottua vaikka mitä. 😀
  kuiskaa@gmail.com

 39. 96

  Anonyymi sanoo

  Kyllä! Laukku on aina ihan kamalassa kaaoksessa. Tuollainen on minullakin joulupukin listalla, jos olisin tänä vuonna ollut tarpeeksi kiltti;)
  kotilanne (at) luukku.com

 40. 98

  sanoo

  Laukkuorganisaattori on ollut jo kauan ostoslistalla! Erinomainen idea isompaan laukkuun. Mukana ollaan.

 41. 105

  sanoo

  Todellakin on ongelma pitää laukku järjestyksessä. Mulla on myös tapana vaihtaa laukkua usein, mikä johtaa usein siihen, että huolimattomuuksissani jätän puolet tavaroista väärään laukkuun. Siis mukana arvonnassa. 🙂

 42. 106

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa hyvältä, itsellä aina ongelmana kun vaihtaa laukkua, onko kaikki tarvittava pikkutavara mukana ? Olisi ihanaa voittaa ja saada laukut järjestykseen.
  Toivoo Nette

 43. 111

  sanoo

  Todellakin kertyy! Tykkään myös vaihdella arkilaukkua päivän menoista riippuen, joten tällainen bag-in-bag olisi loistava ratkaisu, vaihto onnistuisi lennossa ja mikä parasta, tavarat olisivat (oletettavasti) aina samassa lokerossa 🙂

 44. 113

  Anonyymi sanoo

  Vaihdoin jo pienempään käsilaukkuun siinä toivossa, että se pysyisi paremmin järjestyksessä, eikä sinne kertyisi turhaa tavaraa. Noh, laukkua joutuu kaivelemaan siinä missä isompaakin, joten tuollainen pikkuinen sisälaukku lisätaskuineen olisi kätevä.

  Arvonnassa mukana!
  Elisa (elisa.korniloff(at)gmail.com)

 45. 119

  PS sanoo

  Aina siellä laukussa on sen verran tavaraa, että jotenkin pitää järjestää. Olen pitkään käyttänyt meikki- yms. pussukoita pikkutavaroille, mutta tuollainen monitaskuinen pussukka on aika unelma.
  backinreverieÖÄgmailÖÄcom

 46. 121

  Anonyymi sanoo

  Olisi kyllä tarpeen tuollainen pussukka.. Mukana siis arvonnassa caty_80(at)hotmail.com

 47. 125

  Anonyymi sanoo

  Kaveri jo kovasti kehui käteväksi ja suositteli joka naiselle. Ostan jos ei arpaonni kolahda. Mutta voinko osallistua laittamatta sähköpostiani tähän kaikkien nähtäville??
  Anu P

 48. 126

  sanoo

  Tälle olisi kyllä käyttöä, kun laukkuun tuppaa kertymään jos jonkinlaista sälää!
  marvu954(at)hotmail.com

 49. 129

  Anonyymi sanoo

  Luin näistä hetki sitten toisesta blogista ja kurkkasin heti Insjön sivuille. Tilausta en vielä ehtinyt tekemään, joten odotan ensin josko onni suosisi tässä arvonnassa 🙂 Janica S.

 50. 134

  Riikk4 sanoo

  Siis minähän käytän reppuja ja pienet tavararat ovat aina kateissa. Asian voi siis hoitaa toisinkin!

 51. 137

  Anonyymi sanoo

  Tätä olisi ihana päästä kokeilemaan. Mukana arvonnassa.
  olivia(at)luukku.com

 52. 138

  WonderWhy sanoo

  Ehdottomasti mukaan, tämä olisi ihan pelastus kaaosmaiseen kassiini!
  wonderwhy(at)netti.fi

 53. 139

  Anonyymi sanoo

  Kätevää ja käytännöllistä ja varmasti tärkeät tavarat aina mukana!
  Johanna M

 54. 140

  Anonyymi sanoo

  Tarpeellinen, en ole huomannutkaan, että tuollaisia on. Laukku on ikuinen kaaos ja pahenee, kun vaihtaa.
  Yt,
  JohannaKL

 55. 141

  Anonyymi sanoo

  Oma iso laukkuni on kuin musta aukko, jonne kaikki tarpeellinen katoaa… Tämä helpottaisi penkojaisia.
  Ansku

 56. 144

  sanoo

  Tarttis! Mun väsky on sellainen musta aukko, joka hävittää syövereihinsä ihan mitä tahansa, vaikka olisi vaan lompakon kokoinen…
  pauleceb(at)gmail.com

 57. 145

  sanoo

  Oih, olen katsellut näitä jo tovin mutta opiskelijana on ollut tärkeempää kiikuttaa pennoset ruokakauppaan. Kunpa onnetar suosisi
  marialuok(at)gmail.com

 58. 146

  Anonyymi sanoo

  Mukana viime hetkinä! Meinasi jo unohtua osallistuminen…
  Tulisi tarpeeseen, rakastan kaikenlaisia lokeroita ja järjstelyä yleensäkin 😀
  janttarainen(at)luukku.com

 59. 147

  sanoo

  Mun kassi kaipaisi tämmöistä ehdottomasti! Osallistun… Toivottavasti kello on oikeessa ja ollaan vielä perjantain puolella
  nellakos AT gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *