INSJÖ-ARVONTA

yhteistyössä Insjö

Aina välillä blogeissa kiertää haasteita, joissa pitää kuvata oman käsilaukun sisältö. Kuvat ovat hauska kurkistus henkilön elämään, käsilaukun sisältö paljastaa yllättävänkin paljon sen omistajan persoonasta. Tiedättekin varmasti, kuinka laukusta voi löytyä jos mitäkin juttua: välttämättömiä tavaroita ja sitten sitä merkillistä roinaa. Itselläni laukun sisältö menee ihan saman kaavan mukaan; puhelin, avaimet, muistikirja, kosmetiikka ja aurinkolasit vievät jo yllättävän paljon laukun sisällöstä, puhumattakaan siitä kaikesta ylimääräisestä tavarasta. Päivittäisessä käytössä minulla on kolme eri laukkua, ja kun pitäisi vaihtaa laukkua lennosta, homma ei käykään niin sujuvasti. Tavarat ovat hukassa laukun uumenissa, ja pahimmassa tapauksessa myös unohtuvat sinne. Mutta nyt asia helpottui.
Sain testattavaksi paria helsinkiläislähtöisen Insjön bag-in-bag -pussukkaa, jotka on suunniteltu juuri tähän: pitämään kamat laukun sisällä järjestyksessä. Ja kun laukkua vaihtaa, on pussukka helppo napata mukaan. Helpotusta laukun järjestykseen on luvassa myös jollekin teistä, sillä järkkäsin tähän samaan teille pienen arvonnan.

Bag-in-bag -laukkuja löytyy muutamassa eri koossa. Niistä isoin toimii melkeinpä jo toilettilaukkunakin. Sen sisään mahtuu varmasti ihan kaikki tarvittava, ja näppärät taskut auttavat lokeroimaan ja lajittelemaan sisällön niin, että tavarat myös löytyvät helposti. Oman Saimaa-laukkuni* materiaali on helposti putsattavaa nailonia, joka ei kavahda reipastakaan menoa.

Pienempi Inari-sisälaukku* sujahtaa puolestaan näppärästi vähän pienempäänkin laukkuun. Myös tässä sisälaukussa on paljon näppäriä pikkutaskuja ja kätevä avainlenkki. Huomatkaa myös kiva nudenvärinen vuori, pieni yksityiskohta joka tekee heti oman lisänsä tuotteeseen.

Minusta tuotteet ovat oikein käytännöllisiä ja kauniita, tavaroiden roudaaminen tuli taas hiukan helpommaksi. Nämä toimivat hyvin myös matkoilla pieninä säilyttiminä, itse juuri mökkeillessä huomasin, että pieniä säilytyspussukoita ei todellakaan voi olla liikaa. Plussaa ropisee myös kauniista ulkonäöstä, kivoista pienistä nahkaisista yksityiskohdista ja houkuttelevista väreistä. Sekä toki suomalaisuudesta myös. 

Onko teillä ongelmia pitää laukkua järjestyksessä? Kertyykö sinne epämääräistä tavaraa?

Nyt sinun on mahdollisuus voittaa 2 kpl Insjön sisälaukkua vapaavalintaisessa värissä. Arvon Insjön Inari- ja Saimaa-laukut tähän postaukseen kommentoivien kesken. Arvonta on voimassa pe 19.9.2014 saakka, tämän jälkeen arvon voittajan blogissani.
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
PS. mikäli onni ei suosi, niin koodilla ANNA saa ilmaisen postituksen aina lokakuun loppuun saakka.I raffle two handy Insjö bag-in-bags. If you like to win them just leave a comment under this blogpost. Join in, the giveaway is open until friday and the winner will be chosen randomly.

*saatu blogin kautta
Kommentit
 1. 5

  sanoo

  Todellakin on ongelma pitää laukku järjestyksessä. Mulla on myös tapana vaihtaa laukkua usein, mikä johtaa usein siihen, että huolimattomuuksissani jätän puolet tavaroista väärään laukkuun. Siis mukana arvonnassa. 🙂

 2. 6

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa hyvältä, itsellä aina ongelmana kun vaihtaa laukkua, onko kaikki tarvittava pikkutavara mukana ? Olisi ihanaa voittaa ja saada laukut järjestykseen.
  Toivoo Nette

 3. 11

  sanoo

  Todellakin kertyy! Tykkään myös vaihdella arkilaukkua päivän menoista riippuen, joten tällainen bag-in-bag olisi loistava ratkaisu, vaihto onnistuisi lennossa ja mikä parasta, tavarat olisivat (oletettavasti) aina samassa lokerossa 🙂

 4. 13

  Anonyymi sanoo

  Vaihdoin jo pienempään käsilaukkuun siinä toivossa, että se pysyisi paremmin järjestyksessä, eikä sinne kertyisi turhaa tavaraa. Noh, laukkua joutuu kaivelemaan siinä missä isompaakin, joten tuollainen pikkuinen sisälaukku lisätaskuineen olisi kätevä.

  Arvonnassa mukana!
  Elisa (elisa.korniloff(at)gmail.com)

 5. 19

  PS sanoo

  Aina siellä laukussa on sen verran tavaraa, että jotenkin pitää järjestää. Olen pitkään käyttänyt meikki- yms. pussukoita pikkutavaroille, mutta tuollainen monitaskuinen pussukka on aika unelma.
  backinreverieÖÄgmailÖÄcom

 6. 21

  Anonyymi sanoo

  Olisi kyllä tarpeen tuollainen pussukka.. Mukana siis arvonnassa caty_80(at)hotmail.com

 7. 25

  Anonyymi sanoo

  Kaveri jo kovasti kehui käteväksi ja suositteli joka naiselle. Ostan jos ei arpaonni kolahda. Mutta voinko osallistua laittamatta sähköpostiani tähän kaikkien nähtäville??
  Anu P

 8. 26

  sanoo

  Tälle olisi kyllä käyttöä, kun laukkuun tuppaa kertymään jos jonkinlaista sälää!
  marvu954(at)hotmail.com

 9. 29

  Anonyymi sanoo

  Luin näistä hetki sitten toisesta blogista ja kurkkasin heti Insjön sivuille. Tilausta en vielä ehtinyt tekemään, joten odotan ensin josko onni suosisi tässä arvonnassa 🙂 Janica S.

 10. 34

  Riikk4 sanoo

  Siis minähän käytän reppuja ja pienet tavararat ovat aina kateissa. Asian voi siis hoitaa toisinkin!

 11. 37

  Anonyymi sanoo

  Tätä olisi ihana päästä kokeilemaan. Mukana arvonnassa.
  olivia(at)luukku.com

 12. 38

  WonderWhy sanoo

  Ehdottomasti mukaan, tämä olisi ihan pelastus kaaosmaiseen kassiini!
  wonderwhy(at)netti.fi

 13. 39

  Anonyymi sanoo

  Kätevää ja käytännöllistä ja varmasti tärkeät tavarat aina mukana!
  Johanna M

 14. 40

  Anonyymi sanoo

  Tarpeellinen, en ole huomannutkaan, että tuollaisia on. Laukku on ikuinen kaaos ja pahenee, kun vaihtaa.
  Yt,
  JohannaKL

 15. 41

  Anonyymi sanoo

  Oma iso laukkuni on kuin musta aukko, jonne kaikki tarpeellinen katoaa… Tämä helpottaisi penkojaisia.
  Ansku

 16. 44

  sanoo

  Tarttis! Mun väsky on sellainen musta aukko, joka hävittää syövereihinsä ihan mitä tahansa, vaikka olisi vaan lompakon kokoinen…
  pauleceb(at)gmail.com

 17. 45

  sanoo

  Oih, olen katsellut näitä jo tovin mutta opiskelijana on ollut tärkeempää kiikuttaa pennoset ruokakauppaan. Kunpa onnetar suosisi
  marialuok(at)gmail.com

 18. 46

  Anonyymi sanoo

  Mukana viime hetkinä! Meinasi jo unohtua osallistuminen…
  Tulisi tarpeeseen, rakastan kaikenlaisia lokeroita ja järjstelyä yleensäkin 😀
  janttarainen(at)luukku.com

 19. 47

  sanoo

  Mun kassi kaipaisi tämmöistä ehdottomasti! Osallistun… Toivottavasti kello on oikeessa ja ollaan vielä perjantain puolella
  nellakos AT gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *