Iltapalalla

Vaikka kahvi-ihmisiä ollaankin, on iltaisin joskus kiva juoda teetä. Clipperin teet ovat ihan lemppareitani, maut ovat kohdillaan ja pakkaukset kauniita. Vihreä tee tuppaa olemaan useilla valmistajilla aika karvaan makuista, mutta tuo Clipperin versio on jopa hyvää! Sokeria tai hunajaa pitää toki aina olla pikkuisen mukana, paljasta teetä en ole oppinut juomaan.

Nyt ilta jatkuu teekupposen kanssa blogeja lueskellen. Huomenna olisi taas aikainen herätys ja lähtö Lahteen. Ja viikonloppu taas.

Mihin tämä aika oikein kuluu?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ha haa. IMAGE black and white ehti ensin, minullakin oli sinulle sama haastis, mutta en ehtinyt vielä jakamaan sitä. Noh ensikerralla sitten.

  Kiva muuten tuosta Clipperin vihreä tee -vinkistä. Täytyypä käydä itsellekin ostamassa. Mä oon vaan sellainen kummajainen, että tahdon teeheni maitoa. 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Heh, no kiitos kuitenkin haasteesta 🙂 Minä en ole jostain syystä oppinut käyttämään maitoa teessä, vaikka kahviin sitä aina tuleekin laitettua… Mutta ilmeisesti se vaikuttaa vähän samalla tavalla, pehmentää makua 🙂

 2. 3

  sanoo

  Clipperin vihreä tee on tosi hyvää! Yhdyn tuohon mielipiteeseen täysin.
  Löysin tänne vasta nyt, juurikin Image black and whiten haasteen ansiosta. Onneksi, sillä aivan ihana blogi sinulla, ja mielettömän kaunis koti!

  Terveisin uusi lukija 🙂

 3. 4

  sanoo

  Psstttt…. Vihreässä teessä veden lämpötila on tärkeää. Monesti kahvi-ihmiset keittävät veden kiehuvaksi, kun oikea lämpötila on seitsemänkymmentä, höyryävää… 🙂 Silloin teesät tulee kitkerää ja sietämättömän pahaa.

  Ihana teemerkki on myös Pukka. Heidän vihreä on ihanan pehmeää. Sitä saa mm. luomuidyllistä ja nykyään myös esim.citymarketista…

  -Paula

  • 4.1

   sanoo

   Hmm, voi olla tuossakin syy, en ole kyllä koskaan seurannut sen kummemmin veden lämpötilaa…Voi meitä kahvi-ihmisiä!

   Kiitos vinkeistä, seuraavalla kerralla ollaan viisaampia 🙂 Ja tuota Pukkaa pitäisi ehdottomasti myös testata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *